Uppdrag

Vinge har företrätt Beontag – CCRR Group i samband med förvärvet av Scandstick AB med dotterbolag och Linerless AB

10 februari 2022 M&A Arbetsrätt

Vinge har företrätt Beontag i samband med förvärvet av Scandstick koncernen. Scandstick är en internationell koncern med bolag inom tillverkning och försäljning av självhäftande material för etikettindustrin med huvudkontor i Höganäs, Sverige.

Verksamheten bedrivs med produktionsanläggningar i Sverige, Belgien, Slovenien och Polen och har totalt cirka 150 anställda.

Beontag är den största tillverkaren i Latinamerika av RAIN RFID-inlägg och taggar.

Vinges team bestod huvudsakligen av Magnus Pauli, Sofie Nordgren (Projektledare), Johanna Hamrefält (M&A manager), Tilda Hall (Avtal och Fastighetsrätt), Agaton Lindgren (Finans) och Anna Ståhlklo (Arbetsrätt), samt flera andra.


Selih & Partnerji i Slovenien, Wardynski & Partners i Polen och Liedekerke i Belgien har agerat lokala ombud i transaktionen.

Relaterat

Vinge har biträtt Triton i samband med försäljning av aktier i Ambea AB (publ)

Totalt placerades 8,4 miljoner aktier till ett pris om 43,50 kronor per aktie, motsvarande ett sammanlagt värde om cirka 365 miljoner kronor.
29 november 2023

Vinge företräder Lassie AB vid kapitalanskaffning om 260 miljoner kronor

Vinge har företrätt djurförsäkringsförmedlingsbolaget Lassie AB i samband med en kapitalanskaffning om 260 miljoner kronor i syfte att fortsätta expansionen av verksamheten.
29 november 2023

Vinge har rådgivit Expedition Growth Capital i samband med dess investering i Factbird

Expedition Growth Capital har, tillsammans med Danmarks Eksport- og Investeringsfond (EIFO), genomfört en investering i det danska tech-bolaget Factbird. Vinge rådgav Expedition Growth Capital i samband med investering.
27 november 2023