Uppdrag

Vinge har företrätt Beontag – CCRR Group i samband med förvärvet av Scandstick AB med dotterbolag och Linerless AB

10 februari 2022 M&A Arbetsrätt

Vinge har företrätt Beontag i samband med förvärvet av Scandstick koncernen. Scandstick är en internationell koncern med bolag inom tillverkning och försäljning av självhäftande material för etikettindustrin med huvudkontor i Höganäs, Sverige.

Verksamheten bedrivs med produktionsanläggningar i Sverige, Belgien, Slovenien och Polen och har totalt cirka 150 anställda.

Beontag är den största tillverkaren i Latinamerika av RAIN RFID-inlägg och taggar.

Vinges team bestod huvudsakligen av Magnus Pauli, Sofie Nordgren (Projektledare), Johanna Hamrefält (M&A manager), Tilda Hall (Avtal och Fastighetsrätt), Agaton Lindgren (Finans) och Anna Ståhlklo (Arbetsrätt), samt flera andra.


Selih & Partnerji i Slovenien, Wardynski & Partners i Polen och Liedekerke i Belgien har agerat lokala ombud i transaktionen.

Relaterat

Vinge företräder InArea Group i samband med förvärv

Vinge företräder InArea Group AB i samband med förvärvet av Heikkinen och LTU Group. InArea Group är ett av Europas ledande och Sveriges största entreprenadföretag specialiserat på golvläggning, plattsättning samt golvavjämning.
17 maj 2024

Vinge biträder Humana i dess förvärv av Team Olivia Norge AS

Humana-koncernen (”Humana”) stärker sitt erbjudande av kvalitativa omsorgstjänster i Norge genom att Human Care Holding AS (”Humana Norge”) har ingått avtal om att förvärva Team Olivia Norge AS för en köpeskilling om 341 miljoner svenska kronor på en kassa- och skuldfri basis.
17 maj 2024

Vinge biträder Stendörren vid emission av gröna hybridobligationer och återköpserbjudande

Vinge biträder Stendörren Fastigheter AB vid dess emission av gröna efterställda hybridobligationer med evig löptid om SEK 300 miljoner (inom en ram om SEK 400 miljoner) och i samband med bolagets parallella återköpserbjudande till investerare i dess tidigare emitterade hybridobligationer.
17 maj 2024