Uppsatspraktik

Vill du praktisera hos oss inom ramen för ditt examensarbete? Vi erbjuder kontinuerligt praktikplatser till dedikerade och nyfikna juridikstudenter.

Som praktikant deltar du i det dagliga arbetet i en arbetsgrupp och får därmed både praktisk inblick i advokatyrket och i vardagen på Vinge. Arbetsgruppen ger dig handledning under uppsatspraktiken, och du får också en egen fadder som ger dig stöd och hjälper dig att utvecklas.

Är du ambitiös, målmedveten och en god lagspelare? Ser du dig själv i en framtida karriär som skicklig affärsjurist? Då ska du ta chansen och söka en praktikplats hos oss.

Så söker du praktikplats

Ibland annonserar vi ut specifika uppsatspraktikplatser bland våra lediga jobb. Men vi uppmuntrar också spontana ansökningar. Alla ansökningar hanteras kontinuerligt, och vi kontaktar dig med besked inom några veckor om vi har möjlighet att erbjuda dig en plats eller inte.

Jag vill skicka en spontanansökan om uppsatspraktik

För frågor om uppsatspraktik, eller praktik inom ramen för andra utbildningar, är du välkommen att kontakta ansvarig kontaktperson vid det kontor du önskar ha praktik vid.