Jobba inom Affärsstöd

En effektiv organisation där medarbetarnas kunskaper tas tillvara på bästa sätt är en vital del i Vinges leverans. Inom Vinges affärsstöd är tempot högt och som medarbetare här får du en utmanande roll på en av Nordens största affärsjuridiska advokatbyråer.

Du som jobbar här får inblick i affärsjuridikens olika områden och bidrar med just din expertis till Vinges affär. Miljön är kunskapsintensiv med stora möjligheter till utveckling. Affärsstöd på Vinge utgörs av vår assistentorganisation samt ekonomi‑ och löneavdelning, marknad och kommunikation, HR, IT, Knowledge management, bibliotek, kontorsservice, risk and quality management och reception.

Vi pratar ofta om den Vingeanda som gör vår arbetsplats så speciell. Den bygger på engagemang, viljan att göra skillnad, förmågan att se lösningar och att vi alltid ställer upp för varandra. Lika självklart som att vi delar med oss av vår kunskap, engagerar vi oss i nya projekt för att ständigt utveckla oss själva, varandra och Vinges tjänster.

Vi annonserar lediga tjänster inom Affärsstöd när behov uppstår. Du är också alltid välkommen att skicka in en spontanansökan.

Välkommen till Vinge.