Jobba inom Affärsstöd

En effektiv organisation där medarbetarnas kunskaper tas tillvara på bästa sätt är en vital del i Vinges leverans. Inom Vinges Affärsstöd är tempot högt och som medarbetare här får du en utmanande roll på en av Nordens största affärsjuridiska advokatbyråer.

Du som jobbar här får inblick i affärsjuridikens olika områden och bidrar med just din expertis till Vinges affär. Miljön är kunskapsintensiv med stora möjligheter till utveckling. Affärsstöd på Vinge utgörs av vår assistentorganisation samt ekonomi‑ och löneavdelning, marknad och kommunikation, HR, IT, Knowledge management, bibliotek, kontorsservice, risk and quality management och reception.

Vi pratar ofta om den Vingeanda som gör vår arbetsplats så speciell. Den bygger på engagemang, viljan att göra skillnad, förmågan att se lösningar och att vi alltid ställer upp för varandra. Lika självklart som att vi delar med oss av vår kunskap, engagerar vi oss i nya projekt för att ständigt utveckla oss själva, varandra och Vinges tjänster.

Kunskapsutbyte ligger i vårt DNA här på Vinge och det finns många tillfällen att lära av varandra. Till exempel genom fadderskap, interna seminarier, workshoppar eller helt enkelt att sitta ner tillsammans med en kopp kaffe. Som medarbetare på en av Nordens största advokatbyråer har du dessutom många möjligheter att bredda din kompetens i form av nya arbetsuppgifter.

Enligt din fulla potential

Att ständigt utvecklas i sin yrkesroll är en självklarhet för oss på Vinge. Utveckling sker på många olika sätt och det är genom ett kontinuerligt lärande som vi ser till att hålla våra kunskaper och kompetenser i topp.

Då utbildning är en viktig komponent för att utvecklas i din yrkesroll erbjuder Vinge utbildning för alla medarbetare genom vår Vingeakademi. Här erbjuds professionell utbildning inom såväl juridik som andra viktiga kunskapsområden bland annat projektledning, affärsmannaskap, ledarskap, kommunikation med mera. Vad som är aktuellt för just dig baseras på dina individuella kompetensbehov i dialog med chef.

Vi annonserar lediga tjänster inom Affärsstöd när behov uppstår. Du är också alltid välkommen att skicka in en spontanansökan.

Välkommen till Vinge.

Kom och jobba hos oss

Kom och jobba hos oss

Här hittar du våra lediga tjänster, hittar du inte vad du söker är du alltid välkommen att skicka en spontanansöken.

Möt våra medarbetare

Möt våra medarbetare

Lär känna dina blivande kollegor.

Så jobbar vi med hållbarhet

Så jobbar vi med hållbarhet

Målet för vårt hållbarhetsarbete är att skapa goda och hållbara förutsättningar för företag och individer.