Jobb under studietiden

Vill du lära dig mer om affärsjuridik, utöka ditt kontaktnät och tjäna extra pengar under dina juridikstudier? Då kan du jobba extra på kontoren i Stockholm och Skåne.

Talangpoolen riktar sig till dig som är på termin fyra och uppåt och har ett stort intresse för affärsjuridik. Lediga tjänster annonseras vid behov, och finns då att söka under våra Lediga jobb

För att du ska få en så bra inblick som möjligt i vad det innebär att arbeta på en affärsjuridisk byrå får du en fadder som fungerar både som kontaktperson och handledare. Du erbjuds också utbildning. Uppgifterna är varierade och du kommer få hjälpa till med stort som smått, alltifrån rättsutredningar till administration. Arbetet kan ske både dag‑ och kvällstid.

Att jobba på Vinge under studietiden är ett perfekt sätt för dig att få in en fot här inför framtiden, och många av våra Talangpoolare blir anställda hos oss längre fram. Vårt mål är att tiden i Talangpoolen ska vara givande på många sätt. Och allt handlar inte bara om arbete på Vinge. Fester och pubkvällar, skratt och glädje skapar vänskap, öppnar upp för samtal och nya idéer!