Praktikvecka i Malmö

Ge dig själv en tidig inblick i affärsjuridikens spännande värld genom att delta i Vinges praktikvecka i Malmö. Praktikveckan, som är öppen för studenter på termin fem på juristprogrammet vid Lunds universitet, är en möjlighet att utforska och lära känna en av Sveriges främsta fullservicebyråer inom affärsjuridik.

Med vår breda kompetens och erfarenhet kan du förvänta dig en fullspäckad praktikvecka där du får prova på hur det är att arbeta på affärsjuridisk byrå och samtidigt lära känna vår kultur och verksamhet.

Praktikveckan var fantastiskt rolig och lärorik, och kompletterade verkligen teorin på juristprogrammet! Alla var väldigt välkomnande och vi praktikanter fick komma in i den dagliga verksamheten på ett sätt som jag inte trodde vi skulle hinna på bara en vecka. En kul bonus var att vi fick egna kontor, det bidrog till att det kändes som att vi verkligen jobbade på Vinge.

Genom juridiska föreläsningar av och med experter inom våra olika verksamhetsområden och en mix av sociala aktiviteter under både dag och kväll kommer du inte bara få en inblick i vår verksamhet, utan också chans att lära känna våra medarbetare och skapa värdefulla kontakter inför din framtida karriär. Du kommer att få testa på att arbeta med riktiga klientfrågor i samarbete med våra jurister. För att säkerställa att du får ut mesta möjliga av veckan får du en handledare som svarar på dina frågor och leder dig genom veckan.

Jag tar med mig en större förståelse för hur det faktiskt är att jobba praktiskt med affärsjuridik på en advokatbyrå, något man inte alltid får från juristprogrammet. Jag visste att jag vill jobba med affärsjuridik redan innan praktiken men lärde mig ändå mycket nytt, så om du är osäker på vad du vill göra efter examen tycker jag att du bara har ännu större anledning att söka!

Ansök till praktikveckan

För att ansöka till praktikveckan, håll utkik bland våra lediga jobb.

Vi ser fram emot att välkomna dig till en spännande och lärorik vecka hos oss på Vinge!