Jobba som jurist

Vinges värld är full av kontraster. Den är både konkret och dynamisk. Den är professionell men också fylld av en stark gemenskap och humor. Vi använder ett klassiskt verktyg, juridiken, men för att göra det väl behöver vi vara flexibla och nytänkande och agera i samtiden. 

Inte sällan är vi med i stora banbrytande förändringar som påverkar hela samhällsutvecklingen. Vi jobbar med de mest komplexa och spännande uppdragen, både i Sverige och internationellt, och kan se resultaten av vårt arbete ute i samhället. Som medarbetare kommer du tidigt märka din möjlighet att påverka. Hos oss finns alltid nyanser, alternativ och vägval. Mitt i allt det här hittar vi en balans och en gemensam styrka. En medvetenhet om att vi är på väg och har alla möjligheter att göra skillnad.

Utvecklas med oss

Du som börjar på Vinge är dedikerad, affärsdriven, kreativ och lyhörd gentemot både klienter och kollegor. Som nyanställd kommer du gå igenom ett antal tydliga steg i vårt utvecklingsprogram, där de första åren till stor del ägnas åt att utveckla en juridisk bredd och djupare förståelse för advokatyrkets alla delar.

Påverka i ditt arbete

Det är människorna som skapar framgång på Vinge, och du får stort utrymme att vara med och påverka. Du påverkar i ditt arbete, i affären, för klienterna, och även din lön. Vi arbetar och gör skillnad tillsammans, och därför belönar vi det grundläggande arbetet likvärdigt. Samtidigt lyfter vi extraordinära insatser och framgångar individuellt. Vi utgår från en modell där du som medarbetare kan påverka ditt resultat genom din egen prestation. Lite mer flexibelt, lite mer rättvist. Och alltid med en stark drivkraft och ett intresse för klientens affär.

Vår belöningsfilosofi består av flera olika delar:

  • Kompensation; fast lön och rörlig ersättning
  • Förmåner; bland annat sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag
  • Karriär; genom utveckling och avancemang, utbildningar och kunskapsfördjupningar

Vill du jobba hos oss?

Här hittar du våra lediga tjänster!

Klicka här