Jobba som jurist

Affärsvärlden har blivit betydligt mer komplex under de snart 40 år som vi varit verksamma. Nya affärsmodeller, nya kanaler för kommunikation och distribution samt en mer global handel är några exempel på genomgripande förändringar.

Utvecklingen innebär bland annat att våra klienter allt oftare behöver juridisk kompetens efter bransch, till exempel läkemedel eller telekom, snarare än efter praktikområde.

För att behålla vårt försprång som affärsjuridiska rådgivare ställer vi mycket höga krav på oss själva; kompetensutveckling, erfarenhetsutbyte och kloka rekryteringar är några avgörande framgångsfaktorer. 

Rakt in i matchen

Du som börjar på Vinge är dedikerad, affärsdriven, kreativ och lyhörd gentemot både klienter och kollegor. Varje nyanställd medarbetare genomgår ett antal tydliga steg i vårt utvecklingsprogram. De första åren ägnas mycket tid åt att utveckla en juridisk bredd och djupare förståelse för advokatyrkets alla delar.

En viktig del i introduktionen är rotationsprogrammet, som ser till att nya medarbetare snabbt kommer in i matchen genom att regelbundet byta arbetsgrupper. Läs mer om kompetensutveckling inom Vinge här  En metod som ger en ökad insyn i verksamheten, bredare kunskaper och chansen att lära och inspireras av så många kollegor som möjligt.

Hos Vinge har vi starka team

Det som förenar oss är en stark drivkraft och ett intresse för klientens affär. Genom att vi är en fullservicebyrå kan vi kombinera unik kompetens i starka team och göra skillnad tillsammans. Vi går inte bara sida vid sida med våra klienter. Vi går sida vid sida med varandra, och den laguppställningen är förutsättningen för vårt goda rykte och våra stora framgångar i Sverige och internationellt. 

Det är sant att det kostar att ligga på topp. Men i det priset inkluderar vi ständig utveckling tillsammans med Sveriges mest fullfjädrade affärsjurister, vi erbjuder dig tryggheten i ett starkt lag och en hel del skratt. Välkommen till Vinge.

Hitta ditt drömjobb här

Hitta ditt drömjobb här

Här annonserar vi våra lediga tjänster. Hittar du inget som passar är du alltid välkommen att skicka en spontanansökan.

Så ser din karriär inom Vinge ut

Så ser din karriär inom Vinge ut

Vi vill att du ska nå din fulla potential och erbjuder dig möjligheter till olika typer av kompetensutveckling. Från biträdande jurist till delägare, så funkar Vinges karriärmodell.

Din kompetensutveckling inom Vinge

Din kompetensutveckling inom Vinge

Vingeakademin, secondment, utlandspraktik, inom Vinge har vi ett brett program för din kompetensutveckling.

Så jobbar vi med hållbarhet

Så jobbar vi med hållbarhet

Målet för vårt hållbarhetsarbete är att skapa goda och hållbara förutsättningar för företag och individer.

Möt våra medarbetare

Möt våra medarbetare

Lär känna dina framtida kollegor.

Jobba inom Affärsstöd

Jobba inom Affärsstöd

Du som arbetar här får inblick i affärsjuridikens olika områden och bidrar med just din expertis till Vinges affär.