Piano

 

As one of Sweden's leading law firms,
we use legal texts to accomplish real change and business impact.
That means it's not merely text to us, it's our art - an art of exactness,
with its own rhythm and melody. This is how it sounds.

 

Come make music with us.

 

NOW

Lyssna på våra uppdrag

"Västlänken-målet"

Vi företrädde bland andra Hufvudstaden i det stora så kallade Västlänken-målet där Trafikverket ansökt om tillstånd till vattenverksamhet för bygget av Västlänken.

Lyssna här:

0:00

"EIB-finansieringen av Acast"

Vi företrädde Acast, företaget bakom den stora podcast-plattformen med samma namn, i samband med en investering på sammanlagt 25 miljoner Euro från den europeiska investeringsbanken.

Lyssna här:

0:00

"Nobinas förvärv av Samtrans"

I en affär värd 450 miljoner kronor köptes Samtrans, den ledande aktören inom särskild kollektivtrafik, av Nobina. I uppdraget, som innefattade omfattande TSA-frågor, företrädde vi säljaren TransportIT Group.

Lyssna här:

0:00

Vem är du och hur vill du utvecklas? De bästa förutsättningarna att forma din förmåga finns hos någon som ser dig, din talang och förstår vad som driver dig. Som ger dig utmaningarna, finns vid din sida och står redo med ett team av experter bakom dig när du behöver.

Vinges palett har många färger. Vårt arbete påverkar samhället, och inget uppdrag är det andra likt. För att kunna ta oss an våra klienters utmaningar behöver vi medarbetare med olika förmågor och perspektiv, som med sina unika kompetenser kan samverka i team och göra skillnad tillsammans. Vi tror på en arbetsplats där varje persons särdrag får utvecklas, en arbetsplats där var och en kan nå sin fulla potential.

Välkommen till oss!

Möt Fredrika Hjelmberg

Möt Fredrika Hjelmberg

Fredrikas senaste uppdrag har bland annat varit att medverka i The Piano. Hon studerade vid Örebro universitet och var helt ny i Stockholm när hon påbörjade sin tjänst som biträdande jurist för drygt tre år sedan.

The Piano – hur fungerar det?

The Piano – hur fungerar det?

Se vår "Making of" video om hur vi byggde The Piano. Allt som behövdes var en uppsättning musikaliskt begåvade affärsjurister, en AI-apparat med hundratals neuronnät, en designer, samt avtalstexter av högsta kvalitet.

Vi söker biträdande jurister

Vi söker biträdande jurister

Är du nyfiken på Vinge? Lyssna på vår jobcast för att få en inblick i hur det är att vara biträdande jurist hos oss, vilka egenskaper som är bra att ha och varför du ska jobba just på Vinge. Välkommen med din ansökan via vinge.se/ledigatjanster

The Seat

The Seat

We’ve crafted a chair which provides the newest employee with a seat on the executive committee. At Vinge, we take pride in empowering new talented individuals with real personality. That’s how we embrace change, and that’s why we succeed.

Hållbarhet & CSR

Hållbarhet & CSR

På Vinge visar vi vägen till framgångsrika affärer, men vi hjälper också samhällsnyttiga organisationer att nå sina mål. Som jurister har vi en kompetens som är till nytta för fler än våra traditionella klienter och ett ansvar som sträcker sig långt utöver de ekonomiska...

Möt våra medarbetare

Möt våra medarbetare

Våra medarbetare är nyckeln till vår framgång. Är du nyfiken på hur det är att vara anställd på Vinge? Här berättar några av våra medarbetare om sina upplevelser och hur deras karriärresa på Vinge har sett ut.

Arbeta inom Affärsstöd

Arbeta inom Affärsstöd

En effektiv organisation där medarbetarnas kunskaper tas tillvara på bästa sätt är en vital del i Vinges leverans. Inom Vinges Affärsstöd är tempot högt och som medarbetare här får du en utmanande roll på en av Nordens största affärsjuridiska advokatbyråer.