Student

Som juridikstuderande är du vår framtid och vi vill gärna lära känna dig redan nu. Vi erbjuder olika möjligheter för att ge dig en inblick i livet på Vinge och chansen att kombinera teori och praktik under din utbildningstid.

Att bygga en relation med dig som student är viktigt för oss. Utan engagerade, lyhörda, nyfikna och affärsdrivna framtida medarbetare existerar inget Vinge. Vi har förståelse för att det inte är helt enkelt att veta precis vad man vill innan man fått möjlighet att testa ett yrke i praktiken. Att redan under studietiden få inblick i hur livet hos oss ser ut kan ge en värdefull extra dimension till dina studier. Vi erbjuder dig som student en mängd olika möjligheter att lära känna oss bättre.

Vinge Talang - nätverket för dig som är juridikstudent

Är du intresserad av att arbeta på Vinge i framtiden? Gå med i Vinge Talang, så får du förhandsinfo om rekryteringar, intressanta seminarier och sociala event.

Gå med i Vinge Talang

Sommarnotarieprogrammet

Varje sommar tar Vinge emot upp till trettio sommarnotarier till våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Under sex till åtta veckor ger vi dig som juriststudent en introduktion till jobbet som affärsjurist, samtidigt som du får en gedigen utbildning och rustas för din framtida karriär.

Mer information om att vara sommarnotarie på Vinge

Jobb under studietiden

Vill du lära dig mer om affärsjuridik, utöka ditt kontaktnät och få extra pengar i plånboken under dina juridikstudier? Då kan du jobba extra på kontoren i Stockholm och Skåne.

Jag vill veta mer om Vinges Talangpool

Studentevent

Här hittar du alla våra event som riktar sig till dig som är juridikstudent

Vingeveckan

Vingeveckan är skapad för dig som är juriststudent och nyfiken på vad yrket som affärsjurist innebär. Genom ett fullmatat program under fyra dagar får du god insikt i hur livet som jurist på en ledande advokatbyrå kan se ut.

Mer information om Vingeveckan

Vingestipendiet

Vi premierar årligen framstående examensarbeten vid juristutbildningarna i Uppsala, Lund, Stockholm och Göteborg genom Vingestipendiet.

Läs mer om Vingestipendiet

Uppsatspraktik

Vill du praktisera hos oss inom ramen för ditt examensarbete? Vi erbjuder kontinuerligt praktikplatser till dedikerade och nyfikna juridikstudenter.

Kontakta oss idag!