För dig som är student

Som juridikstuderande är du vår framtid och vi vill gärna lära känna dig redan nu. Vi erbjuder en rad möjligheter som ger dig inblick i livet på Vinge och chansen att kombinera teori och praktik under din utbildningstid.

Att bygga en relation med dig som student är väldigt viktigt för oss på Vinge. Utan engagerade, lyhörda, nyfikna och affärsdrivna framtida medarbetare existerar inget Vinge. Vi har förståelse för att det inte är helt enkelt att veta precis vad man vill innan man fått möjlighet att testa ett yrke i praktiken. Att redan under studietiden få inblick i hur livet hos oss ser ut kan ge en värdefull extra dimension till dina studier. Vi erbjuder dig som student en mängd olika möjligheter att lära känna oss bättre. 

Vinge Talang - nätverket för dig som är juridikstudent

Är du intresserad av att arbeta på Vinge i framtiden? Gå med i Vinge Talang, så får du förhandsinfo om rekryteringar, intressanta seminarier och sociala event. Du som student är viktig för oss och vi bygger gärna en relation med dig tidigt. 

Gå med i Vinge Talang redan nu!

Jobb under studietiden

Vill du lära dig mer om affärsjuridik, utöka ditt kontaktnät och få extra pengar i plånboken under dina juridikstudier? Då kan du jobba extra på kontoren i Stockholm och Skåne. Läs mer här.

Studentevent

Här hittar du alla våra event som riktar sig till dig som är juridikstudent

Vingeveckan

Passa på att söka till Vingeveckan ‑ en vecka där du får möjlighet att lära känna Vinge, våra härliga kollegor och klienter. Tillsammans med 30 studenter från Sveriges alla juristprogram har du chans att delta i en vecka full av möjligheter. Läs mer här.

Sommarnotarieprogrammet

Varje sommar tar Vinge emot upp till trettio sommarnotarier till våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Notarieperioden är sex till åtta veckor under juni, juli och augusti och ger dig som juridikstudent en introduktion till yrket som affärsjurist. Läs mer här.

Uppsatspraktik

Vill du praktisera hos oss inom ramen för ditt examensarbete? Kontakta oss idag!

Sommarnotarieprogrammet

Sommarnotarieprogrammet

Vill du också blomma ut som jurist? Som sommarnotarie får du testa hur det är att jobba som affärsjurist på riktigt.

Jobba hos oss under studietiden

Jobba hos oss under studietiden

Vi söker alltid efter dedikerade och nyfikna juridikstudenter till vår talangpool, hör av dig redan idag!

Allt om Vingestipendiet

Allt om Vingestipendiet

Vingestipendiet delas ut till den student som skrivit den bästa affärsjuridiska examensuppsatsen vid respektive universitet under året.