Att jobba på Vinge

 

 

Vinge är en av Nordens största advokatbyråer. Vi kan erbjuda dig ett spännande och utvecklande jobb där du kommer i kontakt med alla delar av den komplexa affärsjuridiken.

Här på Vinge är vi först och främst passionerade i det vi gör, vi delar alla en stark känsla av de stora möjligheter som finns, och alltid kommer att finnas inom vår bransch. Vi har alla olika kompetensmässiga pusselbitar för att realisera dessa möjligheter. Vi är som individer olika – från vår erfarenhet vet vi att homogena grupper inte alltid presterar bäst, och vi jobbar ofta tillsammans i grupp. Förutom härliga, kompetenta kollegor och nöjda klienter har vi också en inkluderande kultur, en stark laganda och gemenskap. 

Hos Vinge växer du som jurist men också som människa

Att ständigt utvecklas i sin yrkesroll är en självklarhet för oss. Vi gillar att se våra medarbetare nå sin fulla potential. Hos oss finns många utmaningar att anta och många möjligheter till utveckling. Utveckling sker på många olika sätt och genom ett kontinuerligt lärande ser vi till att hålla våra kunskaper och kompetenser i topp.

Då utbildning är en viktig komponent för att utvecklas i din yrkesroll som jurist erbjuder vi utbildning för alla medarbetare genom Vingeakademin.

Här erbjuds professionell utbildning inom såväl juridik som andra viktiga kunskapsområden bland annat projektledning, affärsmannaskap, ledarskap och kommunikation. Vi har specifika utbildningsprogram utvecklade för både juniora och seniora jurister, som kompletteras med andra utbildningar baserat på just dina individuella kompetensbehov.

Vi vinner regelbundet priser för vårt juridiska arbete, men våra största framgångar kommer från att hjälpa klienter att hitta nya sätt att lösa problem och nå sina mål.

Vinges värld är full av kontraster. Den är både konkret och dynamisk. Den är professionell men också fylld av en stark gemenskap och humor. Vi använder ett klassiskt verktyg, juridiken, men för att göra det väl behöver vi vara flexibla och nytänkande och agera i samtiden. Inte sällan är vi med i stora banbrytande förändringar som påverkar hela samhällsutvecklingen. Vi jobbar med de mest komplexa och spännande uppdragen, både i Sverige och internationellt, och kan se resultaten av vårt arbete ute i samhället. Som medarbetare på Vinge kommer du tidigt märka din möjlighet att påverka. Hos oss finns alltid nyanser, alternativ och vägval. 

Mitt i allt det här hittar vi en balans och en gemensam styrka. En medvetenhet om att vi är på väg och har alla möjligheter att göra skillnad.

Välkommen till oss. Precis som du är. 

The Seat

På Vinge uppmuntras alla att göra skillnad.
Därför har vi byggt en stol som ger dig som nyanställd en plats i ledningsgruppen.

Se filmen

Hitta ditt drömjobb här

Hitta ditt drömjobb här

Här hittar du våra lediga tjänster.

Jobba som jurist hos oss

Jobba som jurist hos oss

Få en inblick i hur det är att jobba som jurist på en av Nordens ledande affärsjuridiska fullservicebyråer.

Vår karriärmodell

Vår karriärmodell

Vi vill att du ska nå din fulla potential och erbjuder möjligheter till olika typer av kompetensutveckling.