Jobba på Vinge

Vinge är en av Nordens största advokatbyråer. Vi kan erbjuda dig ett spännande och utvecklande jobb där du kommer i kontakt med alla delar av den komplexa affärsjuridiken.

Här på Vinge är vi först och främst passionerade i det vi gör, vi delar alla en stark känsla av de stora möjligheter som finns, och alltid kommer att finnas inom vår bransch. Vi har alla olika kompetensmässiga pusselbitar för att förverkliga dessa möjligheter. Vi är som individer olika – från vår erfarenhet vet vi att homogena grupper inte alltid presterar bäst, och vi jobbar ofta tillsammans i grupp. Förutom härliga, kompetenta kollegor och nöjda klienter har vi också en inkluderande kultur, en stark laganda och gemenskap. 

Det som förenar oss är en stark drivkraft och ett intresse för klientens affär. Genom att vi är en fullservicebyrå kan vi kombinera unik kompetens i starka team och göra skillnad tillsammans. Vi går inte bara sida vid sida med våra klienter. Vi går sida vid sida med varandra, och den laguppställningen är förutsättningen för vårt goda rykte och våra stora framgångar i Sverige och internationellt. 

Vi vinner regelbundet priser för vårt juridiska arbete, men våra största framgångar kommer från att hjälpa klienter att hitta nya sätt att lösa problem och nå sina mål.

Det är sant att det kostar att ligga på topp. Men i det priset inkluderar vi ständig utveckling tillsammans med Sveriges mest fullfjädrade affärsjurister, vi erbjuder dig tryggheten i ett starkt lag och en hel del skratt.

The Seat

På Vinge uppmuntras alla att göra skillnad.
Därför har vi byggt en stol som ger dig som nyanställd en plats i ledningsgruppen.

Se filmen

Vår karriärmodell

Vår karriärmodell

Som biträdande jurist utvecklas du kontinuerligt på Vinge. Här kan du läsa mer om varje steg i vår karriärmodell.

Möt våra medarbetare

Möt våra medarbetare

Få en inblick i hur det är att jobba som jurist på en av Nordens ledande affärsjuridiska fullservicebyråer.

Hitta ditt drömjobb

Hitta ditt drömjobb

Här hittar du våra lediga tjänster.