forstoringsglas

Sökresultat (615 träffar)

Vinge företräder Stride.VC i samband med investering i Anotherblock

Anotherblock lanserade 2022 en blockkedjebaserad marknadsplats för musikrättigheter. Bolaget har via sin plattform gett fans tillgång till streamingrättigheter för låtar av flera kända artister. Investeringsrundan leds av Stride.VC.
25 maj 2023

Vinge företräder M42 i samband med förvärvet av Diaverum från Bridgepoint

Vinge företräder M42, ett Abu Dhabi-baserat teknikbaserat hälsovårdsföretag, i samband med dess förvärv av Diaverum AB. M42 är ett globalt ledande företag inom hälso- och sjukvård.
22 maj 2023

Vinge företräder Continental

Vinge företräder Continental i samband med förvärvet av Printing Solutions Holding AB från Trelleborg AB. Tillträde ägde rum den 2 maj 2023,
15 maj 2023

Vinge företräder Procuritas vid förvärvet av PropTech Sweden

Vinge företräder Procuritas Capital Investor (VII) (”Procuritas”) i samband med förvärvet av PropTech Sweden AB ("PropTech Sweden") med dotterbolagen Axcell Fastighetspartner AB (”Axcell Fastighetspartner”) och Ömangruppen Svenska AB (”Ömangruppen”).
15 maj 2023

Vinge företräder säljarna i samband med försäljningen av Johan i Hallen & Bergfalk

Vinge företräder säljarna, representerade av Litorina V Fund, i samband med försäljningen av JOHBECO AB (inklusive dess svenska och finska dotterbolag Johan i Hallen & Bergfalk) till METRO FSD Holding GmbH, ett indirekt dotterbolag till den internationella grossisten METRO AG.
4 maj 2023

Vinge företräder Axcel i samband med investering i XPartners

Vinge har företrätt Axcel i samband med dess investering i XPartners Samhällsbyggnad (”XPartners”), en hållbarhetsorienterad teknikkonsultkoncern specialiserad inom infrastruktur, offentliga och kommersiella byggnader samt miljötjänster.
3 maj 2023

Vinge biträder Yubico i fusionen med ACQ Bure

ACQ Bure AB, ett svenskt förvärvsbolag (s.k. SPAC) noterat på Nasdaq Stockholm och Yubico AB har ingått ett fusionsavtal och antagit en gemensam fusionsplan avseende ett samgående mellan ACQ och Yubico. 
20 april 2023

Vinge företräder Lunar vid överlåtelse av samtliga kundrelationer inom ramen för dess P2P-verksamhet till SaveLend

Vinge företräder Lunar Bank A/S vid överlåtelsen av samtliga kundrelationer med investerare och låntagare inom ramen för dess P2P-verksamhet med tillhörande varumärke och domäner till SaveLend Group ABs dotterbolag SBL Finans AB (publ).
11 april 2023

Vinge har företrätt CTEK i samband med dess företrädesemission

Vinge har företrätt CTEK AB (publ) i samband med en fullt garanterad företrädesemission, vilken tillför CTEK cirka 350 miljoner kronor före avdrag för transaktionskostnader.
29 mars 2023

Vinge företräder Ramirent i samband med förvärvet av JIAB

Vinge företräder Ramirent AB i samband med förvärvet av JIAB Hyrcenter (bestående av bolagen JIAB Hyrcenter AB och JIAB Boden AB). Genom förvärvet förstärker Ramirent ytterligare sin position i Norrbotten och som det största maskinuthyrningsföretaget i Sverige.
21 mars 2023

Vinge biträder vid försäljning av GleSYS

Vinge har biträtt huvudägarna VIA equity och VD Glenn Johansson samt övriga mindre aktieägare vid försäljning av GleSYS till den Luxemburgbaserade infrastrukturfonden Cube Infrastructure Managers.
21 mars 2023

Vinge biträder Zington vid förvärv av Pia Relations

Vinge har biträtt Zington, som är del av det globala IT-konsultbolaget VASS, att förvärva Pia Relations. Pia Relations är en etablerad Salesforce-partner med bas i Stockholm.
6 mars 2023

Vinge företräder Dreams i samband med försäljningen av Dreams Technology

Vinge företräder Dreams AB i samband med försäljningen av den ledande engagemangsbankplattformen Dreams Technology till Doconomy vilket utökar uppsättningen klimatåtgärdsverktyg och ger banker möjlighet att bättre engagera sina kunder.
27 februari 2023

Vinge företräder CapMan Buyout i samband med försäljningen av Malte Månson

Vinge företräder fonder förvaltade av CapMan och övriga aktieägare i Malte Månson-koncernen i samband med försäljningen till Accent Equity.
21 februari 2023

Vinge biträder Heda Security vid förvärv av Tuna Stängsel

Vinge har biträtt Heda Security i förvärvet av aktierna i Tuna Stängsel. Heda Security-koncernen är Nordens ledande företagsgrupp inom installation och service av områdessäkerhet och omsätter efter det senaste förvärvet över 650 miljoner kronor och har fler än 200 anställda.
21 februari 2023
Nästa