Vingeveckan 

Funderar du på att bli affärsjurist?

På Vinge är ena dagen inte den andra lik. Inget uppdrag det andra likt. Ingen medarbetare den andre lik. Och just så vi vill ha det! Utmaningar triggar oss och har något aldrig gjorts tidigare – är vi ofta de första att göra det! I vårt sikte finns alltid våra klienters framgångsrika affärer, och vi gör allt vi kan för hjälpa dem dit.  

Hos oss lär unga jurister av de bästa advokaterna i branschen och får tidigt ta ansvar. Kanske är det därför det kan gå fort i karriären när avstampet sker här, på Vinge. Oavsett om man väljer att stanna länge eller gå vidare efter en tid.

Kom och lär känna oss lite bättre!

Vinge erbjuder juriststudenter, som går termin 4 eller senare, att söka till en lärorik, intressant, rolig och fullspäckad Vingevecka. På agendan finns utvalda case, presentationer och föreläsningar som ger dig en gedigen inblick i vad en affärsjurist gör på sin arbetstid. Du träffar inte bara våra egna eftertraktade och erfarna advokater utan även inbjudna experter från våra klientföretag som delar med sig av hur de ser på affärsjuristers arbete, vad det betyder för deras företag och för näringslivet i stort. 

Tidigare deltagare vittnar också om stor uppskattning för de specialarrangerade kvällsaktiviteterna där du dels lär känna Vingar från olika delar av byrån, dels övriga deltagare.

Vingeveckan 2020

Studenter från Sveriges samtliga juristprogram är välkomna att ansöka till Vingeveckan. Vinge står för resa och uppehälle under veckan.

Nästa upplaga av Vingeveckan var planerad till september 2020 men på grund av rådande läge har vi beslutat oss för att skjuta fram Vingeveckan till ett senare datum. Vi återkommer med nytt datum så snart det är bestämt.