forstoringsglas

Sökresultat

Vinge företräder aktieägarna, däribland Bridgepoint, i FCG Group AB i samband med försäljningen till IK Partners

FCG är en GRC-tjänsteleverantör som erbjuder rådgivning, outsourcing, fondadministrativa tjänster och tech-lösningar inom GRC till finansbranschen.
19 januari 2022

Vinge företräder Axcel VI och Currentum vid förvärv av Ipart-koncernen

Vinge företräder Axcel VI och Currentum-koncernen vid förvärv av tillväxtkoncernen Ipart vilket inkluderar bolagen SP-gruppen AB, Klimatentreprenad Värmland AB, Rörinstallationer i Karlstad AB, Ulvsby Rör AB, MeR El AB, och GÖREL Norden AB.
18 januari 2022

Vinge biträder Stena Sessan vid investering i Matilda FoodTech

Vinge biträder Stena Sessan vid investering i det svenska mjukvarubolaget Matilda FoodTech. I samband med investeringen går Stena Sessan in som minoritetsägare bredvid huvudägaren Monterro.
18 januari 2022

Vinge biträder Oncorena

Vinge biträder Oncorena Holding AB i samband med en investering om initialt 66 miljoner kronor från Linc, HealthCap och Fåhraeus Startup and Growth.
13 januari 2022

Vinge har företrätt Bonhams 1793 Limited i dess förvärv av Bukowski

Vinge har företrätt Bonhams 1793 Limited, ett internationellt auktionshus med huvudkontor i London och portföljbolag till Epiris LLP, i samband med förvärvet av Bukowski Auktioner Aktiebolag (”Bukowski”).
11 januari 2022

Vinge företräder Inspecs Group i förvärv av Ego Eyewear Limite

Vinge företräder Inspecs Group plc i förvärv av Ego Eyewear Limited.
7 januari 2022

Vinge har biträtt Randviken Fastigheter med förvärv och förvärvsfinansiering till ett sammanlagt värde om cirka 2,8 miljarder kronor

Vinge har biträtt Randviken Fastigheter AB (publ) med dess förvärv och förvärvsfinansiering av fastigheter till ett sammanlagt överenskommet fastighetsvärde om cirka 2,8 miljarder kronor. Förvärvet finansierades bland annat genom bankfaciliteter om cirka 2,3 miljarder kronor och slutfördes under december 2021.
3 januari 2022

Vinge har företrätt iBinder i dess förvärv av SokoPro

Vinge har företrätt iBinder Group, den ledande nordiska digitala plattformen för informationshantering inom bygg- och fastighetsbranschen, i samband med dess förvärv av SokoPro,
27 december 2021

Vinge företräder aktieägarna i OptiGroup AB i samband med försäljningen till FSN Capital

Vinge företräder aktieägarna i OptiGroup AB i samband med försäljningen av en majoritetsandel till FSN Capital. Befintliga majoritetsaktieägare Triton, Altor och RoosGruppen kommer att behålla en minoritetsandel i bolaget.
27 december 2021

Vinge har företrätt IBM Sweden

Vinge har företrätt IBM Sweden i samband med att bolaget, som en del av den globala avknoppningen, separerat och omorganiserat den verksamhet i Sverige som hanterar it-infrastrukturtjänster och etablerat det nya bolaget Kyndryl.
23 december 2021

Vinge har företrätt Eleda Infra Services Group (”Eleda”) i samband med förvärv av Västkusten Brygg & Transport AB (”VBOT”)

VBOT är baserat på Tjörn utanför Göteborg och specialiserat inom entreprenader i marinmiljö på uppdrag av kunder inom offentlig sektor samt privata beställare. Bolaget har 17 medarbetare och omsätter cirka 40 miljoner kronor på årsbasis.
22 december 2021

Vinge biträder vid Studentbostäder i Sverige AB:s emission av ytterligare hållbara obligationer

Vinge biträder vid Studentbostäder i Sverige AB:s (”Bolaget”) emission av ytterligare seniora, icke-säkerställda och hållbara obligationer om SEK 100.000.000 inom ett rambelopp om SEK 1.000.000.000 (”Obligationerna”).
20 december 2021

Vinge biträder SBB i budpliktsbudet på Amasten

Vinge biträder Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB (publ) (”SBB”) i samband med budpliktsbudet till aktieägarna i Amasten Fastighets AB (publ)
20 december 2021

Vinge biträder vid försäljningen av Euroflorist

Vinge har biträtt Euroflorist Intressenter vid försäljningen av dotterkoncernen Euroflorist Holding, inklusive samtliga operativa dotterbolag, till ett svenskt konsortium lett av Magnus Silfverberg, tidigare VD på Betsson och Bisnode, och Johan Tjärnberg, VD på Trustly och tidigare grundare och VD på Bambora, tillsammans med en grupp investerare. Euroflorist är en ledande internationell plattform för försäljning av blommor online.
20 december 2021

Vinge företräder säljare i samband med försäljning i Solör

Vinge har företrätt Vantage Consulting Group i samband med Highview Finance Holding Company DAC:s försäljning av dess aktier i Solör Bioenergi Holding AB (“Solör”) till övriga befintliga aktieägare Polhem Infra och Nordic Infrastructure.
17 december 2021
Nästa