forstoringsglas

Sökresultat

Vinge företräder Ramirent i samband med förvärvet av JIAB

Vinge företräder Ramirent AB i samband med förvärvet av JIAB Hyrcenter (bestående av bolagen JIAB Hyrcenter AB och JIAB Boden AB). Genom förvärvet förstärker Ramirent ytterligare sin position i Norrbotten och som det största maskinuthyrningsföretaget i Sverige.
21 mars 2023

Vinge biträder vid försäljning av GleSYS

Vinge har biträtt huvudägarna VIA equity och VD Glenn Johansson samt övriga mindre aktieägare vid försäljning av GleSYS till den Luxemburgbaserade infrastrukturfonden Cube Infrastructure Managers.
21 mars 2023

Vinge biträder Svea Bank AB med emission av AT1-obligationer om 300 miljoner SEK

Vinge har biträtt Svea Bank AB (”Bolaget”) i samband med dess emission av primärkapitaltillskott (AT1) om 300 miljoner SEK för att optimera sin kapitalstruktur.
14 mars 2023

Vinge biträder Anglo American i samband med investering i Dannemoragruvan

Vinge har tillsammans med Norton Rose Fulbright biträtt Anglo American Limited i samband med ingående av royalty-avtal om USD 10 miljoner samt ett bindande term sheet för ett offtake-avtal med Dannemora Iron AB. Vinge har även biträtt med därtill relaterad due diligence. Dannemora Iron AB är ett helägt dotterbolag till Grängesberg Exploration Holding AB (publ).
14 mars 2023

Vinge har biträtt Transtema i samband med riktad nyemission

Vinge har biträtt Trantema Group AB (Nasdaq Stockholm) i samband med en riktad nyemission om ca 63 MSEK.
10 mars 2023

Vinge biträder Zington vid förvärv av Pia Relations

Vinge har biträtt Zington, som är del av det globala IT-konsultbolaget VASS, att förvärva Pia Relations. Pia Relations är en etablerad Salesforce-partner med bas i Stockholm.
6 mars 2023

Vinge företräder Dreams i samband med försäljningen av Dreams Technology

Vinge företräder Dreams AB i samband med försäljningen av den ledande engagemangsbankplattformen Dreams Technology till Doconomy vilket utökar uppsättningen klimatåtgärdsverktyg och ger banker möjlighet att bättre engagera sina kunder.
27 februari 2023

Vinge biträder Scandic i samband med kreditfaciliteter om 3,45 miljarder kronor

Vinge har företrätt Scandic Hotels Group AB (publ) i samband med ingåendet av ett kreditfacilitetsavtal om 3 450 000 000 kronor.
22 februari 2023

Vinge företräder CapMan Buyout i samband med försäljningen av Malte Månson

Vinge företräder fonder förvaltade av CapMan och övriga aktieägare i Malte Månson-koncernen i samband med försäljningen till Accent Equity.
21 februari 2023

Vinge biträder Heda Security vid förvärv av Tuna Stängsel

Vinge har biträtt Heda Security i förvärvet av aktierna i Tuna Stängsel. Heda Security-koncernen är Nordens ledande företagsgrupp inom installation och service av områdessäkerhet och omsätter efter det senaste förvärvet över 650 miljoner kronor och har fler än 200 anställda.
21 februari 2023

Vinge biträder Immunovia i samband med dess företrädesemission om högst 202 miljoner kronor

Immunovia AB (publ) är ett diagnostikföretag med visionen att revolutionera den blodbaserade diagnostiken och öka överlevnadsfrekvensen för patienter med cancer. Immunovias aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.
20 februari 2023

Vinge har biträtt Smart Eye i deras företrädesemission om 324 MSEK

Vinge har agerat rådgivare åt Smart Eye Aktiebolag (First North Growth Market) i samband med dess fullt ut säkerställda företrädesemission som tillförde Smart Eye 324 MSEK före transaktionskostnader. Emissionen var fulltecknad och inga garantiåtaganden behövde utnyttjas.
20 februari 2023

Vinge företräder Fyndiq vid sammanslagning med CDON

Fyndiq lanserades 2010 och driver en marknadsplats som erbjuder ett brett utbud av fyndprodukter från svenska och internationella handlare.
16 februari 2023

Vinge har biträtt Danske Bank i samband med en kreditfacilitet för Svenska Retursystem om 750 miljoner kronor

Vinge har biträtt Danske Bank A/S, Danmark, Sverige Filial i samband med Svenska Retursystem Aktiebolags ingående av en ny kreditfacilitet om 750 miljoner kronor.
16 februari 2023

Vinge företräder Biotage i samband med förvärvet av Astrea från KKRs life science-plattform Gamma

Vinge företräder Biotage AB (publ) (”Biotage”) i samband med förvärvet av Astrea Bioseparations (”Astrea”), en snabbväxande leverantör av kromatografilösningar, från Gamma Biosciences (”Gamma”), en plattform för life science-verktyg skapad och kontrollerad av KKR.
15 februari 2023
Nästa