Uppdrag

Vinge biträder vid försäljning av mySafety Group

16 januari 2023

Vinge har biträtt Litorina och övriga aktieägare i mySafety Group AB vid försäljning av aktierna i bolaget till ett konsortie bestående av Empir Group AB och ett antal nuvarande och tidigare ledande befattningshavare i mySafety-koncernen.

mySafety uppfann ID-skyddsförsäkringen 2008 och har sedan dess varit nordisk marknadsledare och innovatör inom området bedrägeri- och ID-skyddsförsäkringar. År 2021 omsatte mySafety ca 352 MSEK med ett EBITDA om ca 38 MSEK.

Vinges team bestod i huvudsak Johan Winnerblad, Per Kling, Gunilla Nyman och Ellinore Boström Andersson.

Relaterade nyheter

Vinges Mångfaldsprojekt fyller 20 år

Målet med Mångfaldsprojekt har sedan starten varit att bredda juristkåren och ta tillvara den kompetens och de möjligheter som mångfalden för med sig. Totalt har drygt 220 stipendier delats ut till gymnasieelever sedan projektet startades. Nu fyller projektet 20 år.
23 januari 2023

Dags att nominera Årets Bolagsjurist 2023

Förra året föll valet på Sofia Frändberg, chefsjurist på Volvo. Nu är det dags att nominera kandidater till 2023 års utmärkelse. Nomineringen är öppen till och med 19 februari.
12 januari 2023

Vinge-upplevelsen i praktiken

När du kommer till oss på Vinge lägger vi stort fokus på att ge dig så bra förutsättningar som möjligt. Både på kort och på lite längre sikt. Vi tog en pratstund med Christina Kokko, med stor vana av att handleda unga jurister, och Maria-Pia Hope, Managing Partner, om hur vår vardag ser ut och vad som väntar dig som ny kollega.
11 januari 2023