Nyhet

Wibeke Sorling utnämnd till ny delägare

27 oktober 2021 Om byrån

Med start 1 januari 2022 tillträder Wibeke Sorling som delägare på Vinges Göteborgskontor.

Anna Palmerus, Managing Partner vid Göteborgskontoret:

"Wibeke är en viktig del i M&A-teamet i Göteborg med lång och gedigen erfarenhet såväl inom privat som publik M&A respektive kommersiella avtal. Wibeke kommer således att utgöra ett efterlängtat tillskott till Magnus och Anders på delägarnivå i vår M&A-grupp.

Förutom klientarbetet har Wibeke ett stort intresse och engagemang för ledarskap och kunskapsöverföring. Med sitt starka och genuina engagemang för Vinge som byrå är Wibeke en utmärkt representant för Vinge och de värden vi står för. Wibeke hälsas mycket varmt välkommen i vår delägarkrets!"

Lisa Bourghardt utsedd till counsel vid Vinges Skånekontor

Lisa Bourghardt har utsetts till counsel vid Vinges Skånekontor från och med 1 januari 2023. Lisa har arbetat på Vinge sedan 2013 och är verksam inom immaterialrätt.
9 november 2022 Om byrån

Helena Rosén Andersson ansluter till Vinge

Idag hälsar vi det tidigare justitierådet Helena Rosén Andersson välkommen till Vinge. Härmed förstärker vi vårt erbjudande inom offentlig upphandling, förvaltnings- och kommunalrätt, konstitutionell rätt, statligt stöd och tvistlösning.
18 augusti 2022 Om byrån

Vinge topprankat inom immaterialrätt

Vinges IP-grupp placerar sig återigen i topp i IAM:s nyligen släppta rankning Patent 1000. Håkan Borgenhäll, Malin Malm Waerme och Stojan Arnerstål tar dessutom emot individuella omnämnanden.
6 juli 2022 Om byrån

Relaterade nyheter