Nyhet

Wibeke Sorling utnämnd till ny delägare

27 oktober 2021 Om byrån

Med start 1 januari 2022 tillträder Wibeke Sorling som delägare på Vinges Göteborgskontor.

Anna Palmerus, Managing Partner vid Göteborgskontoret:

"Wibeke är en viktig del i M&A-teamet i Göteborg med lång och gedigen erfarenhet såväl inom privat som publik M&A respektive kommersiella avtal. Wibeke kommer således att utgöra ett efterlängtat tillskott till Magnus och Anders på delägarnivå i vår M&A-grupp.

Förutom klientarbetet har Wibeke ett stort intresse och engagemang för ledarskap och kunskapsöverföring. Med sitt starka och genuina engagemang för Vinge som byrå är Wibeke en utmärkt representant för Vinge och de värden vi står för. Wibeke hälsas mycket varmt välkommen i vår delägarkrets!"

Vinge inför Dude Diligence för ökad jämställdhet

Vinge är marknadsledare inom M&A bland Sveriges affärsjuridiska byråer. 2021 rådgav Vinge i 167 transaktioner till ett värde av 52 miljarder EUR. För att ge en bättre bild av jämställdheten i bolag inför uppköp, försäljningar och samgåenden kompletteras nu due diligence med Dude Diligence.
11 maj 2022 Om byrån

Louise Brorsson Salomon, Maria-Pia Hope och Christina Kokko utses till IFLR 2022 Women Leaders

Vinges delägare Christina Kokko, Maria-Pia Hope och Louise Brorsson Salomon har blivit utsedda som Women Leaders 2022 av IFLR. Utnämningen lyfter ledare med “outstanding reputations within their markets” på en global arena.
4 april 2022 Om byrån

Vinge är årets M&A-byrå

Mergermarket har utsett Vinge till Årets M&A-byrå 2021 bland affärsjurister i Sverige.
1 april 2022 Om byrån