Nyhet

Sök till Vinges sommarnotarieprogram 2024

1 november 2023 Karriär student

Ansökan till Vinges sommarnotarieprogram är öppen. Programmet är skapat för att ge dig de bästa förutsättningarna inför din framtida karriär och du behöver ha läst minst sex terminer på juristprogrammet för att delta.

Sök till sommarnotarieprogrammet 2024

Vinge tar varje sommar emot cirka trettio sommarnotarier till våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö som under sex till åtta veckor får prova på livet som affärsjurist.

Oftast får du bidra i riktigt klientarbete redan från dag ett. Du får minst en egen fadder som finns där för att ge stöd och hjälp att utvecklas som jurist, med kontinuerlig feedback i arbetet. Förutom att arbeta i en av våra grupper utbildar vi dig inom en rad discipliner för att rusta dig för din framtida karriär. Du kommer att få utbildning i bland annat Legal English och presentationsteknik. En mängd sociala aktiviteter står också på schemat för att du ska få lära känna byrån och de kollegor som utgör vår verksamhet.

Sommarnotarieprogrammet fungerar som en rejäl språngbräda för din framtida karriär, med möjlighet att växa både professionellt och personligt. Ett deltagande innebär mycket goda chanser att få arbete på Vinge efter studierna, och många av våra sommarnotarier börjar arbeta hos oss efter avslutat sommarnotarieprogram.

Vi rekryterar löpande så tänk på att skicka in din ansökan så tidigt som möjligt!

Mer om Vinges sommarnotarieprogram