Nyhet

Vad fick du för känsla för Vinge som arbetsplats?

27 april 2022 Karriär

David Mikhail var en av åtta deltagare på Vingeveckan 2021 på vårt Stockholmskontor.⠀

David, vad fick du för känsla för Vinge som arbetsplats?

- Företagskulturen är varm och avslappnad. Alla jag träffade var väldigt glada och nyfikna, oavsett roll. Det gör att det blir en avslappnad miljö trots att byrån hanterar så otroligt viktiga ärenden och frågor, vilket gör att man har kul på vägen på samma gång som man utvecklas i sitt jobb.

Vilket var det bästa delmomentet under veckan?

- Det roligaste var pitchövningarna och seglingen runt Skeppsholmen. Att öva sig i pitching är inte något man gör dagligen, så det var lite nervöst, men också otroligt utvecklande och kul att på uppstuds få pitcha en idé. Mest användbart var kanske förhandlingsspelet, då det var så verklighetstroget samtidigt som det var väldigt mycket nytt att ta med sig i sin framtida juristkarriär.

Skulle du rekommendera andra att söka till Vingeveckan?

- Självklart, det har jag redan gjort! Det är så otroligt bra workshops som handlar om allt från tvister till mer praktiska workshops, såsom förhandlingstips och due diligence-genomgångar. Erfarenheterna man får på Vingeveckan har man med sig under lång tid, samtidigt som det är ett bra sätt att få visa vem man är.
Sök till Vingeveckan!


Sök till Vingeveckan 2022>>

Möt Hanna Lemne, Competition Analyst

I somras var Hanna Lemne Competition Analyst i vår EU- och konkurrensrättsgrupp. Vi tog tempen på henne för att höra mer om hennes uppdrag, kombinationen nationalekonomi och juridik och sommaren på Vinge.
3 oktober 2022 Karriär

Med siktet inställt mot USA

Maria Dahlin Kolvik och Ebba Nyberg arbetar som counsel respektive biträdande jurist inom Vinges M&A-team. Som M&A-jurister företräder de klienter som köper och säljer andra bolag och verksamheter. Ett av deras senaste uppdrag gick ut på att hjälpa företaget Nick’s när de tog in kapital för att kunna stärka tillväxten i framförallt USA.
12 september 2022 Karriär

Vingetrucken drar ut på turné

Med start måndagen 5 september drar Vinges food truck ut på vägarna för att bjuda nya juriststudenter i Lund, Göteborg, Uppsala och Stockholm på tacos.
29 augusti 2022 Karriär