Nyhet

Vad fick du för känsla för Vinge som arbetsplats?

27 april 2022 Karriär

David Mikhail var en av åtta deltagare på Vingeveckan 2021 på vårt Stockholmskontor.⠀

David, vad fick du för känsla för Vinge som arbetsplats?

- Företagskulturen är varm och avslappnad. Alla jag träffade var väldigt glada och nyfikna, oavsett roll. Det gör att det blir en avslappnad miljö trots att byrån hanterar så otroligt viktiga ärenden och frågor, vilket gör att man har kul på vägen på samma gång som man utvecklas i sitt jobb.

Vilket var det bästa delmomentet under veckan?

- Det roligaste var pitchövningarna och seglingen runt Skeppsholmen. Att öva sig i pitching är inte något man gör dagligen, så det var lite nervöst, men också otroligt utvecklande och kul att på uppstuds få pitcha en idé. Mest användbart var kanske förhandlingsspelet, då det var så verklighetstroget samtidigt som det var väldigt mycket nytt att ta med sig i sin framtida juristkarriär.

Skulle du rekommendera andra att söka till Vingeveckan?

- Självklart, det har jag redan gjort! Det är så otroligt bra workshops som handlar om allt från tvister till mer praktiska workshops, såsom förhandlingstips och due diligence-genomgångar. Erfarenheterna man får på Vingeveckan har man med sig under lång tid, samtidigt som det är ett bra sätt att få visa vem man är.
Sök till Vingeveckan!


Sök till Vingeveckan 2022>>

Meet The Seat – David Flodin

Strax efter årsskiftet började David Flodin i vår Financial Services-grupp. Nyligen var det också hans tur att sitta i The Seat.
28 april 2022 Karriär

"Vingeveckan är en ovanligt bra möjlighet att nätverka"

Moa Frändestam var en av deltagarna på Vingeveckan 2021 på vårt Malmökontor.⠀
27 april 2022 Karriär

Se affärsjuridiken genom våra ögon - sök till Vingeveckan 2022

Tror du, precis som vi, att affärsjuridiken kan och ska bidra till att förbättra både näringsliv och samhälle? Då ska du söka till Vingeveckan. Ansökan är öppen för dig som läser juristprogrammet på minst termin 5 vid veckans start.
25 april 2022 Karriär