Uppdrag

Vinge företräder Haypp Group i samband med noteringen på Nasdaq First North Growth Market

Vinge företräder Haypp Group AB (publ) (”Haypp Group”) i samband med noteringen på Nasdaq First North Growth Market. Prospektet offentliggjordes den 4 oktober 2021 och första handelsdag på Nasdaq First North Growth Market var den 13 oktober 2021. Priset i erbjudandet var 66 kronor per aktie, motsvarande ett marknadsvärde på Haypp Group om cirka 1,9 miljarder kronor.

Haypp Group är ett e-handelsföretag som säljer nikotinpåsar och snus online i nio länder i Europa och USA. Bolaget säljer ett brett sortiment av varumärken från alla leverantörer inom kategorin genom tio e-handelsplattformar och varumärken. Den största handelsplattformen är svenska snusbolaget.se. Haypp Group grundades 2009 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Vinges team består huvudsakligen av Christian Lindhé, Erik Sjöman, Kristian Ford (klientansvarig partner), Martin Svanberg och Johanne Örnfeldt Svensson (kapitalmarknad och publik M&A) samt Niklas Törnell och Carl Trolle Olson (M&A).

Relaterade nyheter

Vinge företräder Ramirent i samband med förvärvet av JIAB

Vinge företräder Ramirent AB i samband med förvärvet av JIAB Hyrcenter (bestående av bolagen JIAB Hyrcenter AB och JIAB Boden AB). Genom förvärvet förstärker Ramirent ytterligare sin position i Norrbotten och som det största maskinuthyrningsföretaget i Sverige.
21 mars 2023

Vinge biträder vid försäljning av GleSYS

Vinge har biträtt huvudägarna VIA equity och VD Glenn Johansson samt övriga mindre aktieägare vid försäljning av GleSYS till den Luxemburgbaserade infrastrukturfonden Cube Infrastructure Managers.
21 mars 2023

Vinge biträder Svea Bank AB med emission av AT1-obligationer om 300 miljoner SEK

Vinge har biträtt Svea Bank AB (”Bolaget”) i samband med dess emission av primärkapitaltillskott (AT1) om 300 miljoner SEK för att optimera sin kapitalstruktur.
14 mars 2023