Uppdrag

Vinge företräder Haypp Group i samband med noteringen på Nasdaq First North Growth Market

Vinge företräder Haypp Group AB (publ) (”Haypp Group”) i samband med noteringen på Nasdaq First North Growth Market. Prospektet offentliggjordes den 4 oktober 2021 och första handelsdag på Nasdaq First North Growth Market var den 13 oktober 2021. Priset i erbjudandet var 66 kronor per aktie, motsvarande ett marknadsvärde på Haypp Group om cirka 1,9 miljarder kronor.

Haypp Group är ett e-handelsföretag som säljer nikotinpåsar och snus online i nio länder i Europa och USA. Bolaget säljer ett brett sortiment av varumärken från alla leverantörer inom kategorin genom tio e-handelsplattformar och varumärken. Den största handelsplattformen är svenska snusbolaget.se. Haypp Group grundades 2009 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Vinges team består huvudsakligen av Christian Lindhé, Erik Sjöman, Kristian Ford (klientansvarig partner), Martin Svanberg och Johanne Örnfeldt Svensson (kapitalmarknad och publik M&A) samt Niklas Törnell och Carl Trolle Olson (M&A).

Relaterat

Vinge har biträtt KMC Properties i dess samgående med Logistea

Den 14 juni 2024 offentliggjorde KMC Properties ASA, noterat på Oslo Børs, att bolaget går samman med Logistea AB (publ), noterat på Nasdaq Stockholm.
24 juni 2024

Vinge företräder Cinclus Pharma i samband med notering på Nasdaq Stockholm

Vinge företräder Cinclus Pharma Holding AB (publ) (”Cinclus Pharma”) i samband med ett erbjudande av nyemitterade stamaktier och notering på Nasdaq Stockholm. Första dag för handel är den 20 juni 2024.
20 juni 2024

Vinge företräder Axcel VI och Currentum vid förvärv av Elektro-Emanuel

Vinge företräder Axcel VI och Currentum-koncernen vid förvärvet av Elektro-Emanuel AB. Bolaget utför elinstallationer åt såväl företag som privatpersoner och har kontor i fyra städer i Västsverige.
19 juni 2024