Uppdrag

Vinge företrädde LumenRadio AB (publ) i samband med noteringen på Nasdaq First North Growth Market

Vinge företrädde LumenRadio AB (publ) (”LumenRadio”) i samband med dess notering på Nasdaq First North Growth Market. Prospektet offentliggjordes den 28 november 2022 och första dagen för handel inträffade den 8 december 2022.

Erbjudandet i samband med noteringen genomfördes till ett fast pris om 48 kronor per aktie, motsvarande ett marknadsvärde för LumenRadio aktier om cirka 544 miljoner kronor före erbjudandet och cirka 594 miljoner kronor efter genomförandet av erbjudandet.

LumenRadio är ett Göteborgsbaserat teknikbolag som utvecklar och säljer tillförlitliga trådlösa produkt-till-produkt-uppkopplingar för verksamhetskritiska applikationer inom Internet of Things (”IoT”). LumenRadio erbjuder skalbara lösningar som bygger på en egenutvecklad och patenterad teknik för tillförlitlig trådlös dataöverföring på de öppna frekvensbanden, vilket ersätter traditionella kablar för styrning och automation. LumenRadio har cirka 60 anställda och huvudkontor i Göteborg, samt försäljningskontor i Frankfurt och Boston.

Vinges team bestod huvudsakligen av Magnus Pauli, Edin Agic (Projektledare), Petronella Hallberg, Adrian Filipovic, Amelia Rihs, Hanna Jansson (Kapitalmarknad och Publik M&A), Anna Högsten, Victoria Gunnerek (Arbetsrätt och Sanktioner) och Amanda Stoltz (VDR).

 

 

Relaterat

Vinge företräder Stride.VC i samband med investering i Anotherblock

Anotherblock lanserade 2022 en blockkedjebaserad marknadsplats för musikrättigheter. Bolaget har via sin plattform gett fans tillgång till streamingrättigheter för låtar av flera kända artister. Investeringsrundan leds av Stride.VC.
25 maj 2023

Vinge företräder M42 i samband med förvärvet av Diaverum från Bridgepoint

Vinge företräder M42, ett Abu Dhabi-baserat teknikbaserat hälsovårdsföretag, i samband med dess förvärv av Diaverum AB. M42 är ett globalt ledande företag inom hälso- och sjukvård.
22 maj 2023

Vinge biträder Tele2 vid obligationsemission och återköpserbjudande

Vinge biträder Tele2 AB (publ) vid dess emission av seniora, icke-säkerställda fastränteobligationer om EUR 500 miljoner och i samband med bolagets parallella återköpserbjudande till investerare i dess tidigare emitterade obligationer med förfall under 2024.
22 maj 2023