Uppdrag

Vinge har företrätt PDL Group och dess huvudägare i samband med samgåendet med Padel United

20 april 2022 Bank och finans M&A

Vinge har företrätt PDL Group och dess huvudägare i samband med samgåendet med Padel United. Genom transaktionen blir PDL Group en del av Padel United, som därmed blir världens största padelaktör med sammanlagt 118 anläggningar och med ytterligare 30 anläggningar som kommer öppna inom en snar framtid.

Vinges team bestod av bland andra Jonas Bergström, Johanna Wiberg och Måns Håkansson (M&A) samt Albert Wållgren, Linn Adelwald, Kamyar Najmi och Ulf Pyk (Banking and finance).

Relaterat

Vinge har biträtt Embracer Group i samband med ingående av ett 900 miljoner euro bryggfinansieringsavtal med JP Morgan, BNP Paribas, SEB, Société Générale och Swedbank

Vinge har biträtt Embracer Group AB (publ) (“Embracer”) och dess dotterbolag inom Asmodee i samband med ingåendet av ett bryggfinansieringsavtal om 900 miljoner euro med JP Morgan, BNP Paribas, SEB, Société Générale och Swedbank och sammanhängande förtida återbetalning av existerande skuld i Embracer.
22 april 2024

Vinge biträder Trianon i samband med riktad nyemission och återköpserbjudande av efterställda hållbara hybridobligationer

Vinge biträder Fastighets Aktiebolaget Trianon (publ) i samband med en riktad nyemission om 184 miljoner kronor samt ett frivilligt återköpserbjudande avseende utestående efterställda hållbara hybridobligationer.
19 april 2024

Vinge företräder Blackstone i samband med investering i Winthrop Technologies

Vinge, har biträtt Blackstone Tactical Opportunities och närstående fonder ("Blackstone") i samband med ett strategiskt partnerskap med Winthrop Technologies Limited ("Winthrop Technologies ").
17 april 2024