Uppdrag

Vinge biträder Byggfakta i samband med förvärvet av 4CastGroup AS

14 februari 2023 Arbetsrätt Immaterialrätt M&A

Vinge biträder Byggfakta Group (Nasdaq Stockholm) i samband med förvärvet av ca 73 procent av aktierna i 4CastGroup AS med dotterbolagen Prognosesenteret AS i Norge och Prognoscentret AB i Sverige vilka är ledande i Norden på marknadsanalyser och prognoser för bygg- och anläggningsmarknaden.

Vinges team bestod huvudsakligen av Anders Strid, Petronella Hallberg (projektledare), Anna Ståhlklo (arbetsrätt), Alexander Lindeberg och Anna Högsten (IP/IT), Hanna Jansson och Rebecca Edvardsson samt bolagsassistenten Daniela Maniscalchi. Advokatfirmaet Thommessen agerade lokalt ombud i Norge.

Relaterade nyheter

Vinge företräder Ramirent i samband med förvärvet av JIAB

Vinge företräder Ramirent AB i samband med förvärvet av JIAB Hyrcenter (bestående av bolagen JIAB Hyrcenter AB och JIAB Boden AB). Genom förvärvet förstärker Ramirent ytterligare sin position i Norrbotten och som det största maskinuthyrningsföretaget i Sverige.
21 mars 2023

Vinge biträder vid försäljning av GleSYS

Vinge har biträtt huvudägarna VIA equity och VD Glenn Johansson samt övriga mindre aktieägare vid försäljning av GleSYS till den Luxemburgbaserade infrastrukturfonden Cube Infrastructure Managers.
21 mars 2023

Vinge biträder Svea Bank AB med emission av AT1-obligationer om 300 miljoner SEK

Vinge har biträtt Svea Bank AB (”Bolaget”) i samband med dess emission av primärkapitaltillskott (AT1) om 300 miljoner SEK för att optimera sin kapitalstruktur.
14 mars 2023