Uppdrag

Vinge har företrätt Partech i samband med investering i Billogram

14 september 2021 M&A

Vinge har företrätt det globala investeringsbolaget Partech i samband med investering i Billogram om EUR 35 miljoner.

Det nya kapitalet kommer att användas för Billograms expansion på sex nya marknader och en fördubbling av personalstyrkan. Partech är känt för att ha investerat i globala mjukvarubolag med rötter i Europa som Ecovadis, M-Files eller Sendinblue, enhörningsbolag som Jellysmack, Rohlik, Sorare, Toss och svenska digitala modemärket NA-KD. Billogram erbjuder en kundrelationsförstärkande plattform som säkerställer betalningar i tid, höjer kundnöjdheten och förebygger kundförlust.

Vinges team har huvudsakligen bestått av Johan Larsson, Ulrich Ziche, Maria Dahlin Kolvik, Rickard Vernet, Selma Beganovic, Daniel Daun och Johanne Örnfeldt Svensson.

 

Relaterat

Vinge biträder J2 Sourcing AB

Vinge har biträtt J2 Sourcing AB i samband med dess förvärv av AAAAA Nordic AB, en svensk återförsäljare av elektronikkomponenter.
23 maj 2024

Vinge företräder Axcel i samband med försäljningen av Loopia Group till team.blue

Vinge företräder Axcel V i samband med försäljningen av Loopia Group till team.blue, Europas ledande digitala tjänsteleverantör för entreprenörer och små och medelstora företag och som stöds av Hg, en ledande investerare i Europeiska och transatlantiska mjukvaru- och tjänsteföretag.
23 maj 2024

Vinge företräder InArea Group i samband med förvärv

Vinge företräder InArea Group AB i samband med förvärvet av Heikkinen och LTU Group. InArea Group är ett av Europas ledande och Sveriges största entreprenadföretag specialiserat på golvläggning, plattsättning samt golvavjämning.
17 maj 2024