Uppdrag

Vinge har företrätt Partech i samband med investering i Billogram

14 september 2021 M&A

Vinge har företrätt det globala investeringsbolaget Partech i samband med investering i Billogram om EUR 35 miljoner.

Det nya kapitalet kommer att användas för Billograms expansion på sex nya marknader och en fördubbling av personalstyrkan. Partech är känt för att ha investerat i globala mjukvarubolag med rötter i Europa som Ecovadis, M-Files eller Sendinblue, enhörningsbolag som Jellysmack, Rohlik, Sorare, Toss och svenska digitala modemärket NA-KD. Billogram erbjuder en kundrelationsförstärkande plattform som säkerställer betalningar i tid, höjer kundnöjdheten och förebygger kundförlust.

Vinges team har huvudsakligen bestått av Johan Larsson, Ulrich Ziche, Maria Dahlin Kolvik, Rickard Vernet, Selma Beganovic, Daniel Daun och Johanne Örnfeldt Svensson.

 

Relaterat

Vinge har biträtt Triton i samband med försäljning av aktier i Ambea AB (publ)

Totalt placerades 8,4 miljoner aktier till ett pris om 43,50 kronor per aktie, motsvarande ett sammanlagt värde om cirka 365 miljoner kronor.
29 november 2023

Vinge företräder Lassie AB vid kapitalanskaffning om 260 miljoner kronor

Vinge har företrätt djurförsäkringsförmedlingsbolaget Lassie AB i samband med en kapitalanskaffning om 260 miljoner kronor i syfte att fortsätta expansionen av verksamheten.
29 november 2023

Vinge har rådgivit Expedition Growth Capital i samband med dess investering i Factbird

Expedition Growth Capital har, tillsammans med Danmarks Eksport- og Investeringsfond (EIFO), genomfört en investering i det danska tech-bolaget Factbird. Vinge rådgav Expedition Growth Capital i samband med investering.
27 november 2023