Uppdrag

Vinge har företrätt Partech i samband med investering i Billogram

14 september 2021

Vinge har företrätt det globala investeringsbolaget Partech i samband med investering i Billogram om EUR 35 miljoner.

Det nya kapitalet kommer att användas för Billograms expansion på sex nya marknader och en fördubbling av personalstyrkan. Partech är känt för att ha investerat i globala mjukvarubolag med rötter i Europa som Ecovadis, M-Files eller Sendinblue, enhörningsbolag som Jellysmack, Rohlik, Sorare, Toss och svenska digitala modemärket NA-KD. Billogram erbjuder en kundrelationsförstärkande plattform som säkerställer betalningar i tid, höjer kundnöjdheten och förebygger kundförlust.

Vinges team har huvudsakligen bestått av Johan Larsson, Ulrich Ziche, Maria Dahlin Kolvik, Rickard Vernet, Selma Beganovic, Daniel Daun och Johanne Örnfeldt Svensson.

 

”Du lär dig mycket nytt som inte tas upp på juristutbildningen”

Arthur Kinski var sommarnotarie på Vinges Stockholmskontor sommaren 2021. Här berättar han om sin upplevelse av programmet och ger tips till dig som ska söka till nästa år.
18 oktober 2021

Vinge får uppdrag av International Comparative Legal Guides avseende sanktioner

Vinges specialister inom sanktioner har fått i uppdrag av International Comparative Legal Guides (ICLG) att skapa guidens avsnitt avseende svensk lagstiftning på sanktionsområdet.
15 oktober 2021

Paula Bäckdén har valts in i Comittée Maritime Internationals exekutiva kommitté

Paula Bäckdén, advokat och verksam i Vinges sjö- och transporträttsgrupp, har utnämnts till Executive Council i CMI, Comittée Maritime International.
14 oktober 2021