Uppdrag

Vinge har företrätt Midagon Group Oy

Vinge har företrätt Midagon Group Oy, ett portföljbolag till Intera Partners, vid dess förvärv av Kontract AB.

Kontract är ett oberoende IT-konsultbolag med ca 70 anställda. Genom förvärvet, vilket kommer att slutföras i slutet av 2022, strävar Midagon och Kontract efter att bli en nordisk ledare inom oberoende affärs – och IT konsultverksamhet med ett team om ca 170 experter i Finland och Sverige.

Vinges team har bestått av bland andra Jonas Bergström och Gustav Wahlberg (M&A), Sara Strandberg och Sara Passandideh (Arbetsrätt) samt Tove Tullberg (Compliance).Relaterade nyheter

Vinge företräder Ramirent i samband med förvärvet av JIAB

Vinge företräder Ramirent AB i samband med förvärvet av JIAB Hyrcenter (bestående av bolagen JIAB Hyrcenter AB och JIAB Boden AB). Genom förvärvet förstärker Ramirent ytterligare sin position i Norrbotten och som det största maskinuthyrningsföretaget i Sverige.
21 mars 2023

Vinge biträder vid försäljning av GleSYS

Vinge har biträtt huvudägarna VIA equity och VD Glenn Johansson samt övriga mindre aktieägare vid försäljning av GleSYS till den Luxemburgbaserade infrastrukturfonden Cube Infrastructure Managers.
21 mars 2023

Vinge biträder Svea Bank AB med emission av AT1-obligationer om 300 miljoner SEK

Vinge har biträtt Svea Bank AB (”Bolaget”) i samband med dess emission av primärkapitaltillskott (AT1) om 300 miljoner SEK för att optimera sin kapitalstruktur.
14 mars 2023