Uppdrag

Vinge har företrätt Eleda Infra Services Group (”Eleda”) i samband med förvärv av G Construct AB (”G Construct”)

27 januari 2022

G Construct är ett mark- och anläggningsföretag som är baserat i Enköping och är specialiserade på uppförande av industrigrunder, på uppdrag av kunder inom privat sektor. Bolaget har 25 medarbetare och omsätter cirka 250 miljoner kronor på årsbasis.

Vinges team bestod huvudsakligen av delägare Christina Kokko tillsammans med de biträdande juristerna Manne Bergström, Hannah Kajlinger och Ellen Åkerdahl Flygt (M&A), Isak Willborg (Entreprenadrätt), Daniel Melander Björner (Employment), Jolinn Uhlin och Calle Tengwall Pagels (Banking & Finance) samt Klara Lundquist och Jessica Henning (VDR-assistenter).

Relaterade nyheter

Europeiska patentdomstolen, UPC – Håkan Borgenhäll utsedd till expertgrupp

Håkan Borgenhäll, delägare, har blivit utsedd att representera Sveriges advokatsamfund i CCBE:s expertgrupp avseende den enhetliga patentdomstolen Unified Patent Court, UPC. Expertgruppen utgörs av advokater verksamma inom tvistemål inom patentområdet, och är utsedda av sina respektive länders advokatsamfund.
1 februari 2023

Vinge i topp när juriststudenter rankar arbetsgivare

Vinge har för femte året i rad utnämnts till den mest populära arbetsgivaren bland affärsjuridiska byråer av svenska juriststudenter. Det visar Kantar/Prosperas undersökning Employer Branding Law 2022.
31 januari 2023

Erik Sjöman utses till hedersdoktor

Erik Sjöman, delägare, utses till hedersdoktor vid Juridiska Fakulteten vid Lunds universitet.
30 januari 2023