Uppdrag

Vinge har biträtt Promimic AB (publ) i samband med dess notering på Nasdaq First North Growth Market

29 april 2022

Vinge har biträtt Promimic AB (publ) i samband med dess notering på Nasdaq First North Growth Market. Första handelsdag är den 29 april 2022. I samband med noteringen genomfördes ett erbjudande att teckna aktier till en teckningskurs om 16 kronor.

Promimic AB är ett biomaterialföretag som tillverkar och marknadsför HAnano Surface, en unik beläggning för medicinska implantat som stärker dess förankring i benvävnad. Promimic fokuserar på marknaden för dentala och ortopediska implantat.

Vinges team har huvudsakligen bestått av Anders StridJohanna Hamrefält (projektledare), Adrian Filipovic, Rebecka Hansson, Anna Högsten och Fredrik Löwenclou.

Relaterade nyheter

Vinges Mångfaldsprojekt fyller 20 år

Målet med Mångfaldsprojekt har sedan starten varit att bredda juristkåren och ta tillvara den kompetens och de möjligheter som mångfalden för med sig. Totalt har drygt 220 stipendier delats ut till gymnasieelever sedan projektet startades. Nu fyller projektet 20 år.
23 januari 2023

Dags att nominera Årets Bolagsjurist 2023

Förra året föll valet på Sofia Frändberg, chefsjurist på Volvo. Nu är det dags att nominera kandidater till 2023 års utmärkelse. Nomineringen är öppen till och med 19 februari.
12 januari 2023

Vinge-upplevelsen i praktiken

När du kommer till oss på Vinge lägger vi stort fokus på att ge dig så bra förutsättningar som möjligt. Både på kort och på lite längre sikt. Vi tog en pratstund med Christina Kokko, med stor vana av att handleda unga jurister, och Maria-Pia Hope, Managing Partner, om hur vår vardag ser ut och vad som väntar dig som ny kollega.
11 januari 2023