Uppdrag

Vinge har biträtt Promimic AB (publ) i samband med dess notering på Nasdaq First North Growth Market

Vinge har biträtt Promimic AB (publ) i samband med dess notering på Nasdaq First North Growth Market. Första handelsdag är den 29 april 2022. I samband med noteringen genomfördes ett erbjudande att teckna aktier till en teckningskurs om 16 kronor.

Promimic AB är ett biomaterialföretag som tillverkar och marknadsför HAnano Surface, en unik beläggning för medicinska implantat som stärker dess förankring i benvävnad. Promimic fokuserar på marknaden för dentala och ortopediska implantat.

Vinges team har huvudsakligen bestått av Anders StridJohanna Hamrefält (projektledare), Adrian Filipovic, Rebecka Hansson, Anna Högsten och Fredrik Löwenclou.

Relaterat

Vinge biträder Symrise i budpliktsbudet på Swedencare

Symrise AG har lämnat ett offentligt uppköpserbjudande till aktieägarna i Swedencare AB (publ) enligt reglerna om budplikt.
7 juni 2023

Vinge företräder Stride.VC i samband med investering i Anotherblock

Anotherblock lanserade 2022 en blockkedjebaserad marknadsplats för musikrättigheter. Bolaget har via sin plattform gett fans tillgång till streamingrättigheter för låtar av flera kända artister. Investeringsrundan leds av Stride.VC.
25 maj 2023

Vinge företräder M42 i samband med förvärvet av Diaverum från Bridgepoint

Vinge företräder M42, ett Abu Dhabi-baserat teknikbaserat hälsovårdsföretag, i samband med dess förvärv av Diaverum AB. M42 är ett globalt ledande företag inom hälso- och sjukvård.
22 maj 2023