Uppdrag

Vinge företräder Axcel och XPartners vid förvärv av Projektkompaniet

Vinge har företrätt Axcel VII (”Axcel”) och XPartners Samhällsbyggnad (”XPartners”) vid förvärvet av Projektkompaniet i Motala AB (”Projektkompaniet”).

Projektkompaniet är ett byggkonsultföretag med inriktning mot projekt- och byggledning, arkitektprojektering, storköksprojektering och konstruktion. Bolaget profilerar sig mot investeringsprojekt och erbjuder tjänster i alla skeden i byggprocessen där huvudsegmenten är inom offentliga och kommersiella projekt.

Vinges team bestod av ansvarig delägare Christina Kokko tillsammans med Carl Fredrik Wachtmeister, Gustav Persson och Alexander Rüdén (M&A), August Ahlin (bank och finans), Clara Klingspor (Entreprenadrätt) samt Cecilia Loctander (Transaction Support Coordinator).

Relaterat

Vinge biträder J2 Sourcing AB

Vinge har biträtt J2 Sourcing AB i samband med dess förvärv av AAAAA Nordic AB, en svensk återförsäljare av elektronikkomponenter.
23 maj 2024

Vinge företräder Axcel i samband med försäljningen av Loopia Group till team.blue

Vinge företräder Axcel V i samband med försäljningen av Loopia Group till team.blue, Europas ledande digitala tjänsteleverantör för entreprenörer och små och medelstora företag och som stöds av Hg, en ledande investerare i Europeiska och transatlantiska mjukvaru- och tjänsteföretag.
23 maj 2024

Vinge företräder InArea Group i samband med förvärv

Vinge företräder InArea Group AB i samband med förvärvet av Heikkinen och LTU Group. InArea Group är ett av Europas ledande och Sveriges största entreprenadföretag specialiserat på golvläggning, plattsättning samt golvavjämning.
17 maj 2024