Uppdrag

Vinge företräder ägaren till Compilator AB i samband med försäljning av bolaget till Kerridge Commercial Systems Ltd (”KCS”).

29 juni 2023 M&A

Compilator AB utvecklar ERP-system till däckbranschen. KCS är en marknadsledande leverantör av ERP- och affärssystem med över 35.000 kunder över hela världen, med fokus på fordons-, distributions-, detaljhandels- och maskinuthyrningsmarknaderna.

Förvärvet har strategisk betydelse för KCS, då det breddar koncernens produktutbud mot däckbranschen och dessutom ger koncernen en närvaro på den skandinaviska marknaden.

Vinges team bestod i huvudsak av Jesper Ottergren, Jonatan Karlsson (M&A) och Annika Tingström (projektassistent).

 

Pressmeddelande.

Relaterat

Vinge har biträtt Priveq vid etableringen av Priveq Investment VII

Priveq, en ledande investerare på den nordiska marknaden för små- och medelstora bolag har stängt sin sjunde fond, Priveq Investment VII, med investeringsåtaganden om 3 miljarder kr. Fondens första och sista stängning var betydligt övertecknad med stort intresse från existerande investerare och nytillkomna institutionella investerare.
4 juni 2024

Vinge företräder Vinci Concessions SAS och dotterbolaget SunMind SAS i samband med förvärvet av Helios Nordic Energy AB

Helios Nordic Energy är specialiserade inom utveckling av storskaliga solcellsparker och batteriparker fram till ready-to-build status i Norden och Baltikum. 
30 maj 2024

Vinge har företrätt Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB i samband med att SBB etablerar ett nytt joint venture-bolag tillsammans med Castlelake, LP

Vinge har företrätt Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB (publ) (”SBB”) i samband med att SBB etablerar ett nytt joint venture-bolag tillsammans med Castlelake, LP ("Castlelake").
28 maj 2024