Uppdrag

Vinge biträder vid försäljning av Barium till InRule

1 september 2021 M&A

Vinge har biträtt Nidoco AB och övriga aktieägare vid försäljningen av Barium AB till InRule Technology, Inc.

Barium är ett SaaS-bolag som hjälper organisationer och medarbetare att effektivisera och framtidssäkra sina arbetssätt och processer genom att erbjuda en innovativ webbtjänst där smarta IT-stöd och applikationer kan skapas så att verksamheten kan följas upp, upprätthållas och förbättras med lätthet.

Vinges team bestod i huvudsak av Johan Winnerblad, Desirée Hagenfeldt, Anna Thoms, Gustav Persson, Amanda Steen, Nathalie Hughes, Christoffer Widström och Viktoria Owetz Leyva.

Relaterat

Vinge har rådgivit Expedition Growth Capital i samband med dess investering i Factbird

Expedition Growth Capital har, tillsammans med Danmarks Eksport- og Investeringsfond (EIFO), genomfört en investering i det danska tech-bolaget Factbird. Vinge rådgav Expedition Growth Capital i samband med investering.
27 november 2023

Vinge har rådgivit The Weir Group i samband med dess förvärv av Sentiantechnologies AB ("Sentian")

The Weir Group, ett globalt och världsledande företag inom gruvteknologi, har förvärvat 100% av aktierna i Sentian, en Sverigebaserad utvecklare av AI-lösningar som optimerar processer rörande mineralbearbetning.
23 november 2023

Vinge har biträtt CDPQ i samband med en investering i Northvolt

Caisse de dépôt et placement du Québec (CDPQ) har investerat 150 miljoner USD i Northvolt genom ett konvertibelt lån. Investeringen kommer användas för att finansiera byggandet av den nya batterifabriken Northvolt Six i Québec. När fabriken är färdigställd kommer den ha en årlig produktionskapacitet på upp till 60 GWh.
21 november 2023