Nyhet

Nya delägare och counsels utsedda vid Vinges Malmö- och Stockholmskontor

Advokaterna Daniel Daun och Victor Ericsson vid Vinges Malmö- respektive Stockholmskontor har valts in till nya delägare från och med 1 januari 2023. Jacob Jeanrond, Caroline Krassén, Henrik Schön, Maria Dahlin Kolvik, Sara Strandberg och Linn Adelwald har utsetts som counsels vid Vinges Stockholmskontor.

Det är med stor glädje som vi välkomnar våra nya delägare och counsels i sina roller. De är inte bara skickliga experter utan också viktiga kulturbärare. Som firma står vi starkare än någonsin, och våra medarbetare är en instrumentell del i det. Genom dessa utnämningar förstärker vi långsiktigt Vinges erbjudande på ett antal områden som efterfrågas av våra klienter och alltså är centrala för vår affär, säger Maria‑Pia Hope, Managing Partner.

 

Följande advokater har valts in som delägare:

Victor Ericsson, Tax

Daniel Daun, M&A och Processrätt

 

Följande counsels har utsetts:

Jakob Jeanrond, EU, Competition & Regulatory

Caroline Krassén, Financial Services

Henrik Schön, Financial Services

Maria Dahlin Kolvik, M&A

Sara Strandberg, Arbetsrätt

Linn Adelwald, Bank & Finans

 

Relaterade nyheter

Vinge topprankat i 12 områden i Chambers & Partners Europe Guide 2023

Ett stort tack till alla våra klienter som bistått med viktig feedback i samband med Chambers & Partners årliga ranking. Resultatet har nu offentliggjorts, och vi gläder oss åt topprankingar i 12 områden och ett betydande antal individuella rankingar.
17 mars 2023 Om byrån Karriär

Victor Ericsson - ny delägare vid Vinges Stockholmskontor

Det började med en fördjupningskurs i skatt. Tio år senare är Victor Ericsson en av våra nya delägare i gruppen för företagsbeskattning på Vinges Stockholmskontor. Vi tog en pratstund för att höra om hans bana från praktik på konsultbyrå till skattejuridik för samtliga Vinges kontor.
10 mars 2023 Om byrån Karriär

Meet the Seat – Jasmine Elgh

Nyligen var det Jasmine Elghs, biträdande jurist på Malmökontoret, tur att sitta i The Seat. Vi tittade in och hörde hur det var.
3 mars 2023 Om byrån Karriär