Nyhet

Nya delägare och counsels utsedda vid Vinges Malmö- och Stockholmskontor

30 juni 2022 Om byrån Karriär

Advokaterna Daniel Daun och Victor Ericsson vid Vinges Malmö- respektive Stockholmskontor har valts in till nya delägare från och med 1 januari 2023. Jacob Jeanrond, Caroline Krassén, Henrik Schön, Maria Dahlin Kolvik, Sara Strandberg och Linn Adelwald har utsetts som counsels vid Vinges Stockholmskontor.

Det är med stor glädje som vi välkomnar våra nya delägare och counsels i sina roller. De är inte bara skickliga experter utan också viktiga kulturbärare. Som firma står vi starkare än någonsin, och våra medarbetare är en instrumentell del i det. Genom dessa utnämningar förstärker vi långsiktigt Vinges erbjudande på ett antal områden som efterfrågas av våra klienter och alltså är centrala för vår affär, säger Maria‑Pia Hope, Managing Partner.

 

Följande advokater har valts in som delägare:

Victor Ericsson, Tax

Daniel Daun, M&A och Processrätt

 

Följande counsels har utsetts:

Jakob Jeanrond, EU, Competition & Regulatory

Caroline Krassén, Financial Services

Henrik Schön, Financial Services

Maria Dahlin Kolvik, M&A

Sara Strandberg, Arbetsrätt

Linn Adelwald, Bank & Finans

 

Meet The Seat – Arthur Kinski

Nyligen var det Arthur Kinskis, biträdande jurist i Corporate Commercial på Stockholmskontoret, tur att sitta i The Seat. Vi tog en pratstund för att höra hur det var.
29 november 2022 Om byrån Karriär

Från sommarnotarie till biträdande jurist

Våren 2023 börjar Markus Hedbys arbeta som biträdande jurist på Vinge. Vägen till anställning gick via en plats som sommarnotarie. Den 1 november öppnar ansökan till sommarnotarieprogrammet 2023.
15 november 2022 Om byrån Karriär

”Sommarnotariejobbet ett väldigt varierande och framför allt roligt jobb!”

Tisdagen 1 november öppnar ansökan till Vinges sommarnotarieprogram 2023. Alicia Olnäs var sommarnotarie på Vinge sommaren 2022. Hon uppmanar alla som söker att i ansökan lyfta fram vad som lockar med att vara sommarnotarie på just Vinge.
15 november 2022 Om byrån Karriär