Uppdrag

Vinge har företrätt King i samband med förvärv av Peltarion AB

15 juni 2022

Vinge har företrätt King i samband med förvärv av leverantören av operationella AI-plattformar, Peltarion AB.  

Vinges team bestod av bland andra Ulrich Ziche, Isabelle Wållgren och Robin Fagerström (M&A), Åsa Gotthardsson, Ebba Svenburg och Emil Lindwall (Employment), Alexander Lindberg (IP/IT/GDPR), Isabell Nielsen och Mario Saad (Commercial Agreements), Axel Jansson och Nour Makie (Banking and Finance), Maria Schultzberg (Tax) samt Julia Hagelberg and Sara Dahlros Sköld (projekt assistenter).

För mer information om transaktionen se klientens pressmeddelande

Relaterade nyheter

Vinges Mångfaldsprojekt fyller 20 år

Målet med Mångfaldsprojekt har sedan starten varit att bredda juristkåren och ta tillvara den kompetens och de möjligheter som mångfalden för med sig. Totalt har drygt 220 stipendier delats ut till gymnasieelever sedan projektet startades. Nu fyller projektet 20 år.
23 januari 2023

Dags att nominera Årets Bolagsjurist 2023

Förra året föll valet på Sofia Frändberg, chefsjurist på Volvo. Nu är det dags att nominera kandidater till 2023 års utmärkelse. Nomineringen är öppen till och med 19 februari.
12 januari 2023

Vinge-upplevelsen i praktiken

När du kommer till oss på Vinge lägger vi stort fokus på att ge dig så bra förutsättningar som möjligt. Både på kort och på lite längre sikt. Vi tog en pratstund med Christina Kokko, med stor vana av att handleda unga jurister, och Maria-Pia Hope, Managing Partner, om hur vår vardag ser ut och vad som väntar dig som ny kollega.
11 januari 2023