Uppdrag

Vinge har biträtt TransPerfect vid förvärvet av Semantix

17 augusti 2021

Vinge har biträtt TransPerfect Global Inc., världens ledande leverantör av språk- och tekniklösningar för den globala marknaden, i samband med förvärvet av Semantix International Group AB, som är Nordens största leverantör av översättnings- och tolktjänster.

Semantix omsätter drygt 700 MSEK och har cirka 320 anställda i Sverige, Danmark, Finland, Norge, Spanien, och Kroatien.

Vinges team har huvudsakligen bestått av ansvarig delägare Anders Strid, Anna Jonsson (projektansvarig), Magnus Hedsund, Wilhelm Stenvall, Christian Riddarbo, Emelie Svensäter Jerntorp, Selma Beganovic, Karin Gynnerstadt, Julia Söderdahl, Alexander Lindeberg, Anna Högsten, Gabriella Varga, Jakob Larsson Taghizadeh, Stina Karinsdotter och Erik Ax.

Relaterade nyheter

Vinges Mångfaldsprojekt fyller 20 år

Målet med Mångfaldsprojekt har sedan starten varit att bredda juristkåren och ta tillvara den kompetens och de möjligheter som mångfalden för med sig. Totalt har drygt 220 stipendier delats ut till gymnasieelever sedan projektet startades. Nu fyller projektet 20 år.
23 januari 2023

Dags att nominera Årets Bolagsjurist 2023

Förra året föll valet på Sofia Frändberg, chefsjurist på Volvo. Nu är det dags att nominera kandidater till 2023 års utmärkelse. Nomineringen är öppen till och med 19 februari.
12 januari 2023

Vinge-upplevelsen i praktiken

När du kommer till oss på Vinge lägger vi stort fokus på att ge dig så bra förutsättningar som möjligt. Både på kort och på lite längre sikt. Vi tog en pratstund med Christina Kokko, med stor vana av att handleda unga jurister, och Maria-Pia Hope, Managing Partner, om hur vår vardag ser ut och vad som väntar dig som ny kollega.
11 januari 2023