Uppdrag

Vinge har biträtt Moank i samband med emission av primärkapitaltillskott om 150 miljoner SEK

12 juli 2022 Bank och finans

Vinge har biträtt fintech-bolaget Credit Opportunity One AB (publ) (u.n.ä.t. Moank Fintech Group AB (publ)) (”Bolaget”) i samband med dess emission av primärkapitaltillskott (AT1) om 150 miljoner SEK för att optimera sin kapitalstruktur.

Emissionen sker i form av skuldinstrument med automatisk nedskrivning av dess nominella belopp om Bolagets kärnprimärkapitalkvot faller under en viss nivå. Instrumenten kommer att noteras på Nasdaq First North Bond Market.

Vinges team bestod av Albert Wållgren, Arvid Weimers och Felix Möller.

Relaterade nyheter

Vinge företräder Ramirent i samband med förvärvet av JIAB

Vinge företräder Ramirent AB i samband med förvärvet av JIAB Hyrcenter (bestående av bolagen JIAB Hyrcenter AB och JIAB Boden AB). Genom förvärvet förstärker Ramirent ytterligare sin position i Norrbotten och som det största maskinuthyrningsföretaget i Sverige.
21 mars 2023

Vinge biträder vid försäljning av GleSYS

Vinge har biträtt huvudägarna VIA equity och VD Glenn Johansson samt övriga mindre aktieägare vid försäljning av GleSYS till den Luxemburgbaserade infrastrukturfonden Cube Infrastructure Managers.
21 mars 2023

Vinge biträder Svea Bank AB med emission av AT1-obligationer om 300 miljoner SEK

Vinge har biträtt Svea Bank AB (”Bolaget”) i samband med dess emission av primärkapitaltillskott (AT1) om 300 miljoner SEK för att optimera sin kapitalstruktur.
14 mars 2023