Uppdrag

Vinge har biträtt Main Capital och Alfa eCare vid dess strategiska förvärv av Swedish Care System

21 februari 2022 M&A Immaterialrätt

Alfa eCare-koncernen är en erkänd mjukvaruleverantör inom e-hälsobranschen som tillhandahåller lösningar åt både privata och offentliga vårdgivare i hela Sverige.

Swedish Care System tillhandahåller olika mjukvarulösningar för vårdplanering och digitalisering inom tandvård, såsom digitala journal- och bokningssystem. Bolagets produkter bidrar till en mer effektiv journalföring för vårdgivare.

Vinges team bestod av Filip Öhrner, Jonas Johansson, Per Kling, Linus Adolfsson, Arvid Axelryd, Karolina Fuhrman och Elin Broman.

Relaterat

Vinge har biträtt Stirling Square Capital Partners i samband med förvärv

Vinge har biträtt Stirling Square Capital Partners i samband med dess förvärv av en majoritetsandel i Infobric, en ledande leverantör av mjukvarulösningar för byggbranschen, från Summa Equity.
22 september 2023

Vinge biträder Stendörren vid emission av gröna obligationer och återköpserbjudande

Vinge biträder Stendörren Fastigheter AB vid dess emission av seniora, icke-säkerställda gröna obligationer om SEK 500 miljoner (inom en ram om SEK 600 miljoner kronor) och i samband med bolagets parallella återköpserbjudande till investerare i dess tidigare emitterade obligationer med förfall under 2024.
21 september 2023

Vinge har företrätt Elektroskandia i samband med dess majoritetsinvestering i Aprilice

Vinge har företrätt Elektroskandia (ett Soneparägt bolag) i samband med dess förvärv av 70 % av aktierna i Aprilice, en av de ledande solenergiplattformarna i Nordeuropa.
20 september 2023