Uppdrag

Vinge företräder Sobro vid investering i NSS Group

12 januari 2023

Vinge företräder Sobro vid investering i NSS Group, en ledande nordisk leverantör av tälthallar och presenningar.

I NSS Group ingår Hallbyggarna Jonsereds (Sverige), Lainapeite (Finland) samt IPS Hal & Presenning (Danmark). Företagsgruppen omsätter cirka 300 mkr och har 35 anställda. NSS Group, med rötter i 1950-talet, har ett modernt och flexibelt utbud av produkter som är utformade för det krävande nordiska klimatet. Företagets kunder finns framför allt inom industri- och byggsektorn.

Vinges team bestod av Johan Winnerblad, Elsie Nassar, Ellinor Wargenbrant och August Ahlin (M&A), Christoffer Nordin och Axel Lennartsson (Kommersiella avtal), Karl-Gustaw Tobola (Bank- och finans), Kristoffer Larson (Fastighetsrätt och Miljö), Sara Passandideh (Arbetsrätt), Nicklas Thorgerzon (IT och GDPR), Ian Jonsson (Immaterialrätt) och Emelie Schoning (Projekt- och VDR-assistent).

Relaterade nyheter

Vinges Mångfaldsprojekt fyller 20 år

Målet med Mångfaldsprojekt har sedan starten varit att bredda juristkåren och ta tillvara den kompetens och de möjligheter som mångfalden för med sig. Totalt har drygt 220 stipendier delats ut till gymnasieelever sedan projektet startades. Nu fyller projektet 20 år.
23 januari 2023

Dags att nominera Årets Bolagsjurist 2023

Förra året föll valet på Sofia Frändberg, chefsjurist på Volvo. Nu är det dags att nominera kandidater till 2023 års utmärkelse. Nomineringen är öppen till och med 19 februari.
12 januari 2023

Vinge-upplevelsen i praktiken

När du kommer till oss på Vinge lägger vi stort fokus på att ge dig så bra förutsättningar som möjligt. Både på kort och på lite längre sikt. Vi tog en pratstund med Christina Kokko, med stor vana av att handleda unga jurister, och Maria-Pia Hope, Managing Partner, om hur vår vardag ser ut och vad som väntar dig som ny kollega.
11 januari 2023