Uppdrag

Vinge företräder KKR vid ytterligare investering i Söderberg & Partners

27 juni 2023 M&A

Söderberg & Partners tar in nytt kapital till fortsatt internationell expansion. Nuvarande minoritetsägaren KKR investerar ytterligare 2,3 miljarder SEK genom en nyemission. KKR kvarstår som en betydande minoritetsägare i Söderberg & Partners efter emissionen tillsammans med TA Associates. Kontrollen över bolaget ligger dock fortsatt hos dess grundare och styrelseordförande.

Vinges team bestod av Christina Kokko, Samra Tesser och Maximilian Bengtsson.

Relaterat

Vinge biträder J2 Sourcing AB

Vinge har biträtt J2 Sourcing AB i samband med dess förvärv av AAAAA Nordic AB, en svensk återförsäljare av elektronikkomponenter.
23 maj 2024

Vinge företräder Axcel i samband med försäljningen av Loopia Group till team.blue

Vinge företräder Axcel V i samband med försäljningen av Loopia Group till team.blue, Europas ledande digitala tjänsteleverantör för entreprenörer och små och medelstora företag och som stöds av Hg, en ledande investerare i Europeiska och transatlantiska mjukvaru- och tjänsteföretag.
23 maj 2024

Vinge företräder InArea Group i samband med förvärv

Vinge företräder InArea Group AB i samband med förvärvet av Heikkinen och LTU Group. InArea Group är ett av Europas ledande och Sveriges största entreprenadföretag specialiserat på golvläggning, plattsättning samt golvavjämning.
17 maj 2024