Uppdrag

Vinge företräder Kafrit Industries i förvärv av Addvanze

Vinge företräder Kafrit Industries (1993) Ltd i förvärv av Addvanze AB.

Kafrit Industries (1993) Ltd är en innovativ och världsledande producent av specialtillverkad masterbatch och blandningar till plastindustrin. I över 40 år har Kafrit och dess dotterbolag sålt unika produkter och adderat värde till välkända kunder runtom i världen. Addvanze AB är en ledande producent av masterbatch i Europa.

Vinges team bestod av bland annat Christina Kokko, Matthias Pannier, Isabelle Jengsell och Amanda Steen (M&A), Isabell Nielsen (Avtal), Ludvig Wettergren och Karl-Gustaw Tobola (Bank och finans), Sara Strandberg (Arbetsrätt), Sofia Bergenstråhle (Immaterialrätt), Karl-Hugo Engdahl (IT/GDPR), Kristoffer Larson och Lina Österberg (Fastighet och miljö) och VDR-assistent Nathalie Hughes.

Relaterat

Vinge företräder Stride.VC i samband med investering i Anotherblock

Anotherblock lanserade 2022 en blockkedjebaserad marknadsplats för musikrättigheter. Bolaget har via sin plattform gett fans tillgång till streamingrättigheter för låtar av flera kända artister. Investeringsrundan leds av Stride.VC.
25 maj 2023

Vinge företräder M42 i samband med förvärvet av Diaverum från Bridgepoint

Vinge företräder M42, ett Abu Dhabi-baserat teknikbaserat hälsovårdsföretag, i samband med dess förvärv av Diaverum AB. M42 är ett globalt ledande företag inom hälso- och sjukvård.
22 maj 2023

Vinge biträder Tele2 vid obligationsemission och återköpserbjudande

Vinge biträder Tele2 AB (publ) vid dess emission av seniora, icke-säkerställda fastränteobligationer om EUR 500 miljoner och i samband med bolagets parallella återköpserbjudande till investerare i dess tidigare emitterade obligationer med förfall under 2024.
22 maj 2023