Uppdrag

Vinge företräder Kafrit Industries i förvärv av Addvanze

11 maj 2021

Vinge företräder Kafrit Industries (1993) Ltd i förvärv av Addvanze AB.

Kafrit Industries (1993) Ltd är en innovativ och världsledande producent av specialtillverkad masterbatch och blandningar till plastindustrin. I över 40 år har Kafrit och dess dotterbolag sålt unika produkter och adderat värde till välkända kunder runtom i världen. Addvanze AB är en ledande producent av masterbatch i Europa.

Vinges team bestod av bland annat Christina Kokko, Matthias Pannier, Isabelle Jengsell och Amanda Steen (M&A), Isabell Nielsen (Avtal), Ludvig Wettergren och Karl-Gustaw Tobola (Bank och finans), Sara Strandberg (Arbetsrätt), Sofia Bergenstråhle (Immaterialrätt), Karl-Hugo Engdahl (IT/GDPR), Kristoffer Larson och Lina Österberg (Fastighet och miljö) och VDR-assistent Nathalie Hughes.

Vinge slår upp portarna till IP@Vinge

Den 6 december bjuder vi in till IP@Vinge, en förmiddag i immaterialrättens tecken som samlar några av Sveriges främsta experter på IP-området. Tillsammans med inbjudna gäster diskuterar vi ett antal högaktuella IP-frågor under ledning av jur. dr Ulrika Wennersten.
22 oktober 2021

”Du lär dig mycket nytt som inte tas upp på juristutbildningen”

Arthur Kinski var sommarnotarie på Vinges Stockholmskontor sommaren 2021. Här berättar han om sin upplevelse av programmet och ger tips till dig som ska söka till nästa år.
18 oktober 2021

Vinge får uppdrag av International Comparative Legal Guides avseende sanktioner

Vinges specialister inom sanktioner har fått i uppdrag av International Comparative Legal Guides (ICLG) att skapa guidens avsnitt avseende svensk lagstiftning på sanktionsområdet.
15 oktober 2021