Uppdrag

Vinge företräder Kafrit Industries i förvärv av Addvanze

Vinge företräder Kafrit Industries (1993) Ltd i förvärv av Addvanze AB.

Kafrit Industries (1993) Ltd är en innovativ och världsledande producent av specialtillverkad masterbatch och blandningar till plastindustrin. I över 40 år har Kafrit och dess dotterbolag sålt unika produkter och adderat värde till välkända kunder runtom i världen. Addvanze AB är en ledande producent av masterbatch i Europa.

Vinges team bestod av bland annat Christina Kokko, Matthias Pannier, Isabelle Jengsell och Amanda Steen (M&A), Isabell Nielsen (Avtal), Ludvig Wettergren och Karl-Gustaw Tobola (Bank och finans), Sara Strandberg (Arbetsrätt), Sofia Bergenstråhle (Immaterialrätt), Karl-Hugo Engdahl (IT/GDPR), Kristoffer Larson och Lina Österberg (Fastighet och miljö) och VDR-assistent Nathalie Hughes.

Relaterat

Vinge företräder Blackstone i samband med investering i Winthrop Technologies

Vinge, har biträtt Blackstone Tactical Opportunities och närstående fonder ("Blackstone") i samband med ett strategiskt partnerskap med Winthrop Technologies Limited ("Winthrop Technologies ").
17 april 2024

Vinge har biträtt Hansa Biopharma i samband med en riktad nyemission om 372 miljoner kronor

Vinge har biträtt Hansa Biopharma AB (publ) i samband med en riktad nyemission varigenom bolaget tillförs 372 miljoner kronor före transaktionskostnader. Hansa Biopharma är ett biofarmabolag i kommersiell fas och en pionjär inom utveckling och kommersialisering av innovativa, livsavgörande och livsförändrande behandlingar för patienter med sällsynta immunologiska sjukdomstillstånd. Hansa Biopharmas stamaktie är noterad på Nasdaq Stockholm.
16 april 2024

Vinge företräder Triton i samband med försäljningen av Norstat till Nalka Invest

Vinge företräder Triton Smaller Mid-Cap Fund I (”Triton”) i samband med försäljningen av Norstat, ett ledande företag inom datainsamling för marknadsundersökningar, till Nalka Invest.
12 april 2024