Uppdrag

Vinge företräder atNorths ägare i samband med försäljningen till Partners Group

27 januari 2022

Vinge har företrätt aktieägarna i atNorth Holding AB vid försäljningen av bolaget till det schweiziska private equity-bolaget Partners Group.

atNorth är ett ledande datacenterbolag med två center på Island och ett under uppbyggnad i Stockholm. Bolagets datahallar drivs uteslutande av förnybar energi och använder lokalt klimat och värmeåtervinningssystem för att upprätthålla en extremt hög energieffektivitet.

Vinges team bestod huvudsakligen av delägare Peter Sundgren tilsammans med de biträdande juristerna Vilhelm Rondahl, Gustav Persson och Linus Adolfsson (M&A), Maria Schultzberg (Skatt) samt Viktoria Owetz Leyva och Sara Dahlros Sköld (VDR-assistenter).

Relaterade nyheter

Europeiska patentdomstolen, UPC – Håkan Borgenhäll utsedd till expertgrupp

Håkan Borgenhäll, delägare, har blivit utsedd att representera Sveriges advokatsamfund i CCBE:s expertgrupp avseende den enhetliga patentdomstolen Unified Patent Court, UPC. Expertgruppen utgörs av advokater verksamma inom tvistemål inom patentområdet, och är utsedda av sina respektive länders advokatsamfund.
1 februari 2023

Vinge i topp när juriststudenter rankar arbetsgivare

Vinge har för femte året i rad utnämnts till den mest populära arbetsgivaren bland affärsjuridiska byråer av svenska juriststudenter. Det visar Kantar/Prosperas undersökning Employer Branding Law 2022.
31 januari 2023

Erik Sjöman utses till hedersdoktor

Erik Sjöman, delägare, utses till hedersdoktor vid Juridiska Fakulteten vid Lunds universitet.
30 januari 2023