Uppdrag

Vinge företräder atNorths ägare i samband med försäljningen till Partners Group

27 januari 2022 M&A

Vinge har företrätt aktieägarna i atNorth Holding AB vid försäljningen av bolaget till det schweiziska private equity-bolaget Partners Group.

atNorth är ett ledande datacenterbolag med två center på Island och ett under uppbyggnad i Stockholm. Bolagets datahallar drivs uteslutande av förnybar energi och använder lokalt klimat och värmeåtervinningssystem för att upprätthålla en extremt hög energieffektivitet.

Vinges team bestod huvudsakligen av delägare Peter Sundgren tilsammans med de biträdande juristerna Vilhelm Rondahl, Gustav Persson och Linus Adolfsson (M&A), Maria Schultzberg (Skatt) samt Viktoria Owetz Leyva och Sara Dahlros Sköld (VDR-assistenter).

Relaterat

Vinge rådgivare till SAGA Diagnostics AB i samband med konvertibelfinansiering

SAGA Diagnostics AB, ett bolag verksamt inom cancerdiagnostik, har genomfört en konvertibelfinansiering om cirka 144 miljoner kronor. Vinge företrädde SAGA Diagnostics i samband med transaktionen.
28 september 2023

Vinge företräder Repligen Corporation i samband med förvärvet av Metenova

Vinge har företrätt Repligen Corporation med dotterbolag (”Repligen”), en multinationell koncern inom life science som utvecklar och kommersialiserar höginnovativa bioprocessteknologier och system som möjliggör effektiviseringar i processen för tillverkning av biologiska läkemedel, i samband med dess förvärv av Metenova Holding AB med dotterbolag (”Metenova”).
27 september 2023

Vinge biträder vid försäljning av Heda Security

Helix Kapital och övriga aktieägare har avyttrat sina aktier i ADEH Intressenter AB, moderbolag till Heda Security, till EMK Capital.
25 september 2023