Uppdrag

Vinge biträder Lagercrantz Group vid förvärv av Tykoflex

21 december 2022

Vinge har biträtt Lagercrantz Group vid förvärv av samtliga aktier i Tykoflex, som är en ledande tillverkare av högkvalitativa kapslingar för skarvning och terminering av fiberkablar i luft, mark och hav, samt kopplingselement för rörsystem.

Tykoflex är baserat i Tyresö och beräknas för 2022 omsätta omkring 140 milj kr med ett rörelseresultat (EBITA) om 22-24 milj kr.

Vinges team bestod i huvudsak av Johan Winnerblad, Gustav Wahlberg och Christoffer Nordin.

Relaterade nyheter

Vinges Mångfaldsprojekt fyller 20 år

Målet med Mångfaldsprojekt har sedan starten varit att bredda juristkåren och ta tillvara den kompetens och de möjligheter som mångfalden för med sig. Totalt har drygt 220 stipendier delats ut till gymnasieelever sedan projektet startades. Nu fyller projektet 20 år.
23 januari 2023

Dags att nominera Årets Bolagsjurist 2023

Förra året föll valet på Sofia Frändberg, chefsjurist på Volvo. Nu är det dags att nominera kandidater till 2023 års utmärkelse. Nomineringen är öppen till och med 19 februari.
12 januari 2023

Vinge-upplevelsen i praktiken

När du kommer till oss på Vinge lägger vi stort fokus på att ge dig så bra förutsättningar som möjligt. Både på kort och på lite längre sikt. Vi tog en pratstund med Christina Kokko, med stor vana av att handleda unga jurister, och Maria-Pia Hope, Managing Partner, om hur vår vardag ser ut och vad som väntar dig som ny kollega.
11 januari 2023