Uppdrag

Vinge biträder Lagercrantz Group vid förvärv av Tykoflex

21 december 2022

Vinge har biträtt Lagercrantz Group vid förvärv av samtliga aktier i Tykoflex, som är en ledande tillverkare av högkvalitativa kapslingar för skarvning och terminering av fiberkablar i luft, mark och hav, samt kopplingselement för rörsystem.

Tykoflex är baserat i Tyresö och beräknas för 2022 omsätta omkring 140 milj kr med ett rörelseresultat (EBITA) om 22-24 milj kr.

Vinges team bestod i huvudsak av Johan Winnerblad, Gustav Wahlberg och Christoffer Nordin.

Relaterat

Vinge biträder J2 Sourcing AB

Vinge har biträtt J2 Sourcing AB i samband med dess förvärv av AAAAA Nordic AB, en svensk återförsäljare av elektronikkomponenter.
23 maj 2024

Vinge företräder Axcel i samband med försäljningen av Loopia Group till team.blue

Vinge företräder Axcel V i samband med försäljningen av Loopia Group till team.blue, Europas ledande digitala tjänsteleverantör för entreprenörer och små och medelstora företag och som stöds av Hg, en ledande investerare i Europeiska och transatlantiska mjukvaru- och tjänsteföretag.
23 maj 2024

Vinge företräder InArea Group i samband med förvärv

Vinge företräder InArea Group AB i samband med förvärvet av Heikkinen och LTU Group. InArea Group är ett av Europas ledande och Sveriges största entreprenadföretag specialiserat på golvläggning, plattsättning samt golvavjämning.
17 maj 2024