Möt våra medarbetare

Mercedes Lennartsson Anderås

När Mercedes Lennartsson Anderås började på Vinge i Göteborg var hon först tveksam. Skulle en hårdrocksfantast verkligen passa in? Hon hade inte behövt oroa sig. ”Här är du välkommen precis som du är”, säger Mercedes som i dag är konkursförvaltare och specialist inom fastighetsrätt.

Albert Wållgren

Albert Wållgren gick sin sjätte termin på juristprogrammet vid Lunds universitet när han deltog i den allra första omgången av Vingeveckan år 2007. Idag är han delägare på Vinge och tillsammans med ett par delägarkollegor ansvarig för ett eget team inom bank och finans i Stockholm.

Isabell Anstrin

För Isabell Anstrin var Vinge en slump som blev ett lyckokast. I dag arbetar hon som juristassistent i Vinges tvistlösningsgrupp och trivs med ständiga utmaningar, stort eget ansvar och möjligheten att göra skillnad.

Kristoffer Franzkeit

När Kristoffer Franzkeit klev in på Vinges kontor i Malmö februari 2013 var det med drivkraften att hjälpa entreprenörer att bygga morgondagens storbolag. För ett nystartat bolag blir juristens roll enligt Kristoffer ofta en kombination av rådgivare och affärsutvecklare. Insatser i dessa tidiga faser kan vara ovärderliga för bolaget, och att få vara med i uppbyggnaden är just det Kristoffer brinner för.

Samra Baytar

Näringslivet har alltid intresserat Samra Baytar och som M&A-jurist får hon vara mitt i affärslivet. Att förhandla och driva klientens affär sporrar lika mycket som att sätta sig in i utmanande juridik. Samra, är ursprungligen från Linköping och har både civilekonom och juristexamen. Hon började jobba på Vinges Stockholmskontor redan under studietiden, först i Talangpoolen för att sedan välja att göra sin uppsatspraktik på Vinge.

Adam Sundqvist

Kärleken till siffror avgjorde Adam Sundqvists val av yrke och chefens driv och vision hans val av arbetsplats. Stort ansvar, många öppna dörrar och mycket roligt gör att Adam känner att han är precis där han ska i sin roll som juniorcontroller.

Fredrika Hjelmberg

"Camp Vinge var en två dagars investering – jag lärde mig så otroligt mycket om affärsjuridik och Vinge, men också om mig själv” berättar Fredrika och förklarar att Camp Vinge skiljer sig stort från andra rekryteringsprocesser. I hennes mening var det bästa med processen de iscensatta förhandlingsspelen eftersom ”jag då fick en ärlig chans att visa vad jag...