Uppdrag

Vinge har företrätt Intracto Group i samband med förvärvet av den digitala webbyrån Awave Group.

10 februari 2022 Arbetsrätt M&A

Awave är en digital webbyrå med erfarenhet inom webbutveckling, UX, UI och digital marknadsföring. Awave-koncernen har cirka 55 anställda i Sverige, Danmark och Lettland. Intracto Group är en innovativ digital servicekoncern i Benelux och Norden.

Vinges team bestod huvudsakligen av Magnus Pauli, Johanna Hamrefält (Projektledare), Anna Ståhlklo (M&A), Alexander Lindeberg (IP/IT) and Gabriella Varga (Arbetsrätt).

Relaterat

Vinge biträder J2 Sourcing AB

Vinge har biträtt J2 Sourcing AB i samband med dess förvärv av AAAAA Nordic AB, en svensk återförsäljare av elektronikkomponenter.
23 maj 2024

Vinge företräder Axcel i samband med försäljningen av Loopia Group till team.blue

Vinge företräder Axcel V i samband med försäljningen av Loopia Group till team.blue, Europas ledande digitala tjänsteleverantör för entreprenörer och små och medelstora företag och som stöds av Hg, en ledande investerare i Europeiska och transatlantiska mjukvaru- och tjänsteföretag.
23 maj 2024

Vinge företräder InArea Group i samband med förvärv

Vinge företräder InArea Group AB i samband med förvärvet av Heikkinen och LTU Group. InArea Group är ett av Europas ledande och Sveriges största entreprenadföretag specialiserat på golvläggning, plattsättning samt golvavjämning.
17 maj 2024