Uppdrag

Vinge har biträtt XVIVO i samband med riktad emission om 250 MSEK

Vinge har biträtt XVIVO Perfusion AB i samband med en riktad nyemission av aktier till svenska och internationella investerare som tillförde XVIVO 250 MSEK.

Teckningskursen 335 SEK, som motsvarade stängningskursen på Nasdaq Stockholm, fastställdes genom ett accelererat bookbuilding-förfarande arrangerat av Carnegie och Bryan. Granier & Co. Likviden ska användas för finansiering av XVIVOs förvärv av Star Teams Inc. som offentliggjordes samma dag som den rikade emissionen.

Vinges team har huvudsakligen bestått av Anders Strid, Edin Agic och Anna Ståhlklo.

 

Relaterade nyheter

Vinge företräder Ramirent i samband med förvärvet av JIAB

Vinge företräder Ramirent AB i samband med förvärvet av JIAB Hyrcenter (bestående av bolagen JIAB Hyrcenter AB och JIAB Boden AB). Genom förvärvet förstärker Ramirent ytterligare sin position i Norrbotten och som det största maskinuthyrningsföretaget i Sverige.
21 mars 2023

Vinge biträder vid försäljning av GleSYS

Vinge har biträtt huvudägarna VIA equity och VD Glenn Johansson samt övriga mindre aktieägare vid försäljning av GleSYS till den Luxemburgbaserade infrastrukturfonden Cube Infrastructure Managers.
21 mars 2023

Vinge biträder Svea Bank AB med emission av AT1-obligationer om 300 miljoner SEK

Vinge har biträtt Svea Bank AB (”Bolaget”) i samband med dess emission av primärkapitaltillskott (AT1) om 300 miljoner SEK för att optimera sin kapitalstruktur.
14 mars 2023