Uppdrag

Vinge har biträtt Night Train Media i samband med dess förvärv av Eccho Rights

19 oktober 2022 Företagsbeskattning M&A

Vinge har biträtt tyska Night Train Media GmbH, som ingår i Serafin Group, i samband med dess förvärv av Eccho Rights AB från den koreanska mediegruppen CJ ENM Co., Ltd.

Eccho Rights, med huvudkontor i Stockholm, är en global innehavare och distributör av licenser för TV-serier med kontor även i Istanbul, London, Madrid och Seoul.

Vinges team bestod huvudsakligen av Kristian Ford, Sofie Nordgren, Carl Trolle Olson, Clara Klingspor, Hanna Jansson och Karin Gynnerstedt samt på skatt, Maria Schultzberg och Emelie Svanberg.

Relaterade nyheter

Vinge företräder Ramirent i samband med förvärvet av JIAB

Vinge företräder Ramirent AB i samband med förvärvet av JIAB Hyrcenter (bestående av bolagen JIAB Hyrcenter AB och JIAB Boden AB). Genom förvärvet förstärker Ramirent ytterligare sin position i Norrbotten och som det största maskinuthyrningsföretaget i Sverige.
21 mars 2023

Vinge biträder vid försäljning av GleSYS

Vinge har biträtt huvudägarna VIA equity och VD Glenn Johansson samt övriga mindre aktieägare vid försäljning av GleSYS till den Luxemburgbaserade infrastrukturfonden Cube Infrastructure Managers.
21 mars 2023

Vinge biträder Svea Bank AB med emission av AT1-obligationer om 300 miljoner SEK

Vinge har biträtt Svea Bank AB (”Bolaget”) i samband med dess emission av primärkapitaltillskott (AT1) om 300 miljoner SEK för att optimera sin kapitalstruktur.
14 mars 2023