Uppdrag

Vinge har biträtt Main Capital och Alfa eCare vid dess strategiska förvärv av Clinicbuddy

22 juni 2021

Alfa eCare‑koncernen är en erkänd mjukvaruleverantör inom e‑hälsobranschen som tillhandahåller lösningar åt både privata och offentliga vårdgivare i hela Sverige.

Clinicbuddy tillhandahåller olika mjukvarulösningar för vårdplanering och digitalisering inom sjukvården, såsom digitala journal- och bokningssystem. Bolagets produkter bidrar till en säker journalföring för vårdgivare samt effektivare och mer flexibla system för olika typer av mottagningar/kliniker.

Vinges team bestod av Filip Öhrner, Kristina Ekberg och Eléonore Friberg (M&A), Ebba Svenburg (Arbetsrätt), Karl-Hugo Engdahl (GDPR/IT), Rebecka Weitzberg (IP), Lisa Hörnqvist (Avtal) och Sara Dahlros Sköld (VDR).

 

Vinge slår upp portarna till IP@Vinge

Den 6 december bjuder vi in till IP@Vinge, en förmiddag i immaterialrättens tecken som samlar några av Sveriges främsta experter på IP-området. Tillsammans med inbjudna gäster diskuterar vi ett antal högaktuella IP-frågor under ledning av jur. dr Ulrika Wennersten.
22 oktober 2021

”Du lär dig mycket nytt som inte tas upp på juristutbildningen”

Arthur Kinski var sommarnotarie på Vinges Stockholmskontor sommaren 2021. Här berättar han om sin upplevelse av programmet och ger tips till dig som ska söka till nästa år.
18 oktober 2021

Vinge får uppdrag av International Comparative Legal Guides avseende sanktioner

Vinges specialister inom sanktioner har fått i uppdrag av International Comparative Legal Guides (ICLG) att skapa guidens avsnitt avseende svensk lagstiftning på sanktionsområdet.
15 oktober 2021