Uppdrag

Vinge företräder säljarna i samband med försäljningen av von Euler & Partners AB 

15 augusti 2023 M&A

Vinge företräder säljarna i samband med försäljningen av von Euler & Partners AB till Säkra AB. 

von Euler & Partners AB bildades 2002 och har en lång erfarenhet inom family office, förmögenhetsförvaltning och investeringsrådgivning och ska stärka Säkras erbjudande för finansiella rådgivningstjänster. 

Vinges team bestod av Jonas Bergström, Joacim Rydergård, Gustav Wahlberg och Josef Groow (M&A) och Ellinore Boström samt Ottilia Pettersson (Projektassistenter) 

 

Relaterat

Vinge rådgivare till SAGA Diagnostics AB i samband med konvertibelfinansiering

SAGA Diagnostics AB, ett bolag verksamt inom cancerdiagnostik, har genomfört en konvertibelfinansiering om cirka 144 miljoner kronor. Vinge företrädde SAGA Diagnostics i samband med transaktionen.
28 september 2023

Vinge företräder Repligen Corporation i samband med förvärvet av Metenova

Vinge har företrätt Repligen Corporation med dotterbolag (”Repligen”), en multinationell koncern inom life science som utvecklar och kommersialiserar höginnovativa bioprocessteknologier och system som möjliggör effektiviseringar i processen för tillverkning av biologiska läkemedel, i samband med dess förvärv av Metenova Holding AB med dotterbolag (”Metenova”).
27 september 2023

Vinge biträder vid försäljning av Heda Security

Helix Kapital och övriga aktieägare har avyttrat sina aktier i ADEH Intressenter AB, moderbolag till Heda Security, till EMK Capital.
25 september 2023