Uppdrag

Vinge företräder Hyper Island i samband med dess partnerskap med Talent Garden

1 december 2021 M&A

Vinge har biträtt Hyper Island, den disruptiva utbildningleverantören och facilitatorn för lärandeupplevelser, i samband med dess partnerskap med italienska kontorshotell och digitala utbildningsföretaget Talent Garden.

Med Talent Garden som majoritetsägare i Hyper Island kommer partnerskapet fokusera på det digitala kompetensgapet som dominerar den globala arbetsmarknaden. Bolagen kommer fortsatt bygga vidare på respektive verksamhets framgång och tillsammans skapa program och kurser över hela Europa.

Vinges team bestod huvudsakligen av Johan Larsson, Ulrich Ziche, Robin Fagerström och Nathalie Hugues.

Relaterat

Vinge har företrätt Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB i samband med att SBB etablerar ett nytt joint venture-bolag tillsammans med Castlelake, LP

Vinge har företrätt Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB (publ) (”SBB”) i samband med att SBB etablerar ett nytt joint venture-bolag tillsammans med Castlelake, LP ("Castlelake").
28 maj 2024

Vinge biträder Calliditas Therapeutics i samband med Asahi Kasei Corporations offentliga uppköpserbjudande

Den 28 maj 2024 offentliggjorde Asahi Kasei Corporation ett offentligt uppköpserbjudande till aktieägare och innehavare av amerikanska depåbevis i Calliditas Therapeutics AB (publ) (”Calliditas Therapeutics”) att förvärva samtliga aktier respektive amerikanska depåbevis (som vardera representerar två aktier) i Calliditas Therapeutics.
28 maj 2024

Vinge har biträtt Alder vid fondetableringen av Alder III

Vinge har biträtt Alder vid etableringen av Alders tredje och största fond någonsin, Alder III.
27 maj 2024