Uppdrag

Vinge företräder Hyper Island i samband med dess partnerskap med Talent Garden

1 december 2021

Vinge har biträtt Hyper Island, den disruptiva utbildningleverantören och facilitatorn för lärandeupplevelser, i samband med dess partnerskap med italienska kontorshotell och digitala utbildningsföretaget Talent Garden.

Med Talent Garden som majoritetsägare i Hyper Island kommer partnerskapet fokusera på det digitala kompetensgapet som dominerar den globala arbetsmarknaden. Bolagen kommer fortsatt bygga vidare på respektive verksamhets framgång och tillsammans skapa program och kurser över hela Europa.

Vinges team bestod huvudsakligen av Johan Larsson, Ulrich Ziche, Robin Fagerström och Nathalie Hugues.

Relaterade nyheter

Europeiska patentdomstolen, UPC – Håkan Borgenhäll utsedd till expertgrupp

Håkan Borgenhäll, delägare, har blivit utsedd att representera Sveriges advokatsamfund i CCBE:s expertgrupp avseende den enhetliga patentdomstolen Unified Patent Court, UPC. Expertgruppen utgörs av advokater verksamma inom tvistemål inom patentområdet, och är utsedda av sina respektive länders advokatsamfund.
1 februari 2023

Vinge i topp när juriststudenter rankar arbetsgivare

Vinge har för femte året i rad utnämnts till den mest populära arbetsgivaren bland affärsjuridiska byråer av svenska juriststudenter. Det visar Kantar/Prosperas undersökning Employer Branding Law 2022.
31 januari 2023

Erik Sjöman utses till hedersdoktor

Erik Sjöman, delägare, utses till hedersdoktor vid Juridiska Fakulteten vid Lunds universitet.
30 januari 2023