Uppdrag

Vinge företräder grundaren av Hub Planner vid försäljning till Monterro

24 november 2022 Arbetsrätt M&A

Vinge företräder grundaren Stephen Martin vid försäljningen av en majoritet av aktierna i Hub Planner och dess mjukvaruplattform för resursplanering till riskkapitalbolaget Monterro.

Hub Planner grundades 2013 i Stockholm av irländaren Stephen Martin. Bolagets mjukvaruplattform tillhandahålls som en SaaS-lösning och möjliggör enklare hantering av personalfrågor såsom resursplanering, schemaläggning och tidrapportering. Bland Hub Planners nuvarande kunder återfinns bolag såsom Mercedes, Havas och Pfizer, men den största kundgruppen består annars i konsultbolag som med hjälp av platformen bl a kan bemanna projekt och rapportera in arbetade timmar.

Vinges team har bestått av Jonas Johansson och Carl Sander (M&A) samt Sara Strandberg (arbetsrätt).

Relaterade nyheter

Vinge företräder Ramirent i samband med förvärvet av JIAB

Vinge företräder Ramirent AB i samband med förvärvet av JIAB Hyrcenter (bestående av bolagen JIAB Hyrcenter AB och JIAB Boden AB). Genom förvärvet förstärker Ramirent ytterligare sin position i Norrbotten och som det största maskinuthyrningsföretaget i Sverige.
21 mars 2023

Vinge biträder vid försäljning av GleSYS

Vinge har biträtt huvudägarna VIA equity och VD Glenn Johansson samt övriga mindre aktieägare vid försäljning av GleSYS till den Luxemburgbaserade infrastrukturfonden Cube Infrastructure Managers.
21 mars 2023

Vinge biträder Svea Bank AB med emission av AT1-obligationer om 300 miljoner SEK

Vinge har biträtt Svea Bank AB (”Bolaget”) i samband med dess emission av primärkapitaltillskott (AT1) om 300 miljoner SEK för att optimera sin kapitalstruktur.
14 mars 2023