Uppdrag

Vinge företräder Goldman Sachs, J.P. Morgan, Nordea, Morgan Stanley och DNB Markets i samband med Millicoms företrädesemission

23 juni 2022

Vinge företräder Goldman Sachs International, J.P. Morgan Securities plc, Nordea Bank Abp, filial i Sverige (Joint Global Coordinators och Joint Bookrunners), DNB Markets, en del av DNB Bank ASA, filial Sverige och Morgan Stanley & Co. International plc (Joint Bookrunners) i samband med Millicom International Cellular S.A.s företrädesemission om cirka 7,5 miljarder kronor före emissionskostnader.

Millicoms aktier är, genom depåbevis, noterade på Nasdaq Stockholm. Millicoms aktier är direktnoterade på Nasdaq Stock Market’s Global Select Market i USA.

Vinges team består i huvudsak av David Andersson, William Kåge, Michaela Ådén och Erik Sjöman.

Relaterade nyheter

Vinges Mångfaldsprojekt fyller 20 år

Målet med Mångfaldsprojekt har sedan starten varit att bredda juristkåren och ta tillvara den kompetens och de möjligheter som mångfalden för med sig. Totalt har drygt 220 stipendier delats ut till gymnasieelever sedan projektet startades. Nu fyller projektet 20 år.
23 januari 2023

Dags att nominera Årets Bolagsjurist 2023

Förra året föll valet på Sofia Frändberg, chefsjurist på Volvo. Nu är det dags att nominera kandidater till 2023 års utmärkelse. Nomineringen är öppen till och med 19 februari.
12 januari 2023

Vinge-upplevelsen i praktiken

När du kommer till oss på Vinge lägger vi stort fokus på att ge dig så bra förutsättningar som möjligt. Både på kort och på lite längre sikt. Vi tog en pratstund med Christina Kokko, med stor vana av att handleda unga jurister, och Maria-Pia Hope, Managing Partner, om hur vår vardag ser ut och vad som väntar dig som ny kollega.
11 januari 2023