Uppdrag

Vinge företräder Fyndiq vid sammanslagning med CDON

16 februari 2023 M&A

Fyndiq lanserades 2010 och driver en marknadsplats som erbjuder ett brett utbud av fyndprodukter från svenska och internationella handlare.

Fyndiq och CDON slår nu ihop sina krafter för att skapa Nordens ledande e-handelsplattform. Det sammanslagna bolaget, som går under namnet CDON, kommer fortsatt att driva två separata konsumenterbjudanden under varumärkena CDON och Fyndiq.

Sammanslagningen är villkorad av godkännande från CDONs aktieägare på en extra bolagsstämma som ska hållas den 28 mars 2023.

Vinges team bestod av Jonas Bergström, David Andersson, Samra Tesser, Ellinor Wargenbrant och Philip Moré (M&A) och Ellinore Boström Andersson (Projekt- och VDR-assistent).


Relaterat

Vinge företräder Cinclus Pharma i samband med notering på Nasdaq Stockholm

Vinge företräder Cinclus Pharma Holding AB (publ) (”Cinclus Pharma”) i samband med ett erbjudande av nyemitterade stamaktier och notering på Nasdaq Stockholm. Första dag för handel är den 20 juni 2024.
20 juni 2024

Vinge företräder Axcel VI och Currentum vid förvärv av Elektro-Emanuel

Vinge företräder Axcel VI och Currentum-koncernen vid förvärvet av Elektro-Emanuel AB. Bolaget utför elinstallationer åt såväl företag som privatpersoner och har kontor i fyra städer i Västsverige.
19 juni 2024

Vinge har biträtt ARCH Venture Partners som lead investor i Moleculents $26 miljoner Serie A runda

Moleculent AB, ett bolag med banbrytande teknologi för studier av kommunikation mellan celler i mänsklig vävnad, har stängt sin övertecknade $26 miljoner Serie A runda. Rundan leddes ARCH Venture Partners tillsammans med Eir Ventures och med deltagande från befintliga investerare.
19 juni 2024