Uppdrag

Vinge företräder Fyndiq vid sammanslagning med CDON

16 februari 2023 M&A

Fyndiq lanserades 2010 och driver en marknadsplats som erbjuder ett brett utbud av fyndprodukter från svenska och internationella handlare.

Fyndiq och CDON slår nu ihop sina krafter för att skapa Nordens ledande e-handelsplattform. Det sammanslagna bolaget, som går under namnet CDON, kommer fortsatt att driva två separata konsumenterbjudanden under varumärkena CDON och Fyndiq.

Sammanslagningen är villkorad av godkännande från CDONs aktieägare på en extra bolagsstämma som ska hållas den 28 mars 2023.

Vinges team bestod av Jonas Bergström, David Andersson, Samra Tesser, Ellinor Wargenbrant och Philip Moré (M&A) och Ellinore Boström Andersson (Projekt- och VDR-assistent).


Relaterade nyheter

Vinge företräder Ramirent i samband med förvärvet av JIAB

Vinge företräder Ramirent AB i samband med förvärvet av JIAB Hyrcenter (bestående av bolagen JIAB Hyrcenter AB och JIAB Boden AB). Genom förvärvet förstärker Ramirent ytterligare sin position i Norrbotten och som det största maskinuthyrningsföretaget i Sverige.
21 mars 2023

Vinge biträder vid försäljning av GleSYS

Vinge har biträtt huvudägarna VIA equity och VD Glenn Johansson samt övriga mindre aktieägare vid försäljning av GleSYS till den Luxemburgbaserade infrastrukturfonden Cube Infrastructure Managers.
21 mars 2023

Vinge biträder Svea Bank AB med emission av AT1-obligationer om 300 miljoner SEK

Vinge har biträtt Svea Bank AB (”Bolaget”) i samband med dess emission av primärkapitaltillskott (AT1) om 300 miljoner SEK för att optimera sin kapitalstruktur.
14 mars 2023