Uppdrag

Vinge företräder Alder, Umia och grundarna vid försäljningen av Umia Innovation till TSG

15 september 2023 M&A

Vinge företräder Alder, Umia och grundarna vid försäljningen av Umia Innovation till The Specialist Group (TSG), ett portföljbolag till Oaktree Capital Management.

Umia Innovation, med kontor i Umeå, Skellefteå och Örnsköldsvik, erbjuder kunskapsbaserade konsulttjänster inom process, teknik och ledarskap. Bolaget har kunder inom bland annat gruvindustrin, skog, medicinsk teknik, fordonsindustrin och energisektorn. I samband med transaktionen byter Umia Innovation namn till Altio.

Vinges team bestod huvudsakligen av Johan Larsson, Karl Klackenberg, Ellinor Wargenbrant, Carl Fredrik Wachtmeister, Robin Fagerström (M&A), samt Jessica Henning och Emy Rydén (projektassistenter).

Relaterat

Vinge biträder J2 Sourcing AB

Vinge har biträtt J2 Sourcing AB i samband med dess förvärv av AAAAA Nordic AB, en svensk återförsäljare av elektronikkomponenter.
23 maj 2024

Vinge företräder Axcel i samband med försäljningen av Loopia Group till team.blue

Vinge företräder Axcel V i samband med försäljningen av Loopia Group till team.blue, Europas ledande digitala tjänsteleverantör för entreprenörer och små och medelstora företag och som stöds av Hg, en ledande investerare i Europeiska och transatlantiska mjukvaru- och tjänsteföretag.
23 maj 2024

Vinge företräder InArea Group i samband med förvärv

Vinge företräder InArea Group AB i samband med förvärvet av Heikkinen och LTU Group. InArea Group är ett av Europas ledande och Sveriges största entreprenadföretag specialiserat på golvläggning, plattsättning samt golvavjämning.
17 maj 2024