Uppdrag

Vinge företrädde PK AirFinance i samband med försäljning av 3 Boeing 737-8JP flygplan samt exporten av dessa till Mexico

22 september 2021

Vinge har företrätt PK AirFinance, en del av Apollo Global Management, i samband med försäljningen av 3 Boeing 737-8JP flygplan till Wilmington Trust samt export till Mexico.

Planen flögs tidigare av Norwegian Air Shuttle ASA. Utöver arbetet vid försäljningen biträdde Vinge även vid arbetet med registreringsåtgärder m.m. i förhållande till Transportstyrelsen och med exporten av flygplanen till Mexico.

Vinges team bestod av ansvarig delägare Fredrik Wilkens, projektledare Henrik Schön, Anton Sjökvist och Elias Bohlin.

Vingemedarbetare föreläser när SACG arrangerar årsstämma och seminarium

Onsdagen 1 juni arrangerar Svenska föreningen mot piratkopiering, SACG, årsstämma i Vinges lokaler i Stockholm. Under det efterföljande seminariet talar Vingemedarbetarna Mia Falk och Richard Wessman.
24 maj 2022

REPowerEU-planen – EU-kommissionens svar på störningarna på energimarknaden

Den 18 maj 2022 lade EU-kommissionen fram REPowerEU-planen som svar på de globala störningarna på energimarknaden som har orsakats av Rysslands invasion av Ukraina.
24 maj 2022

Nya sanktioner och informationskrav införs på konsumenträttsområdet

Inom konsumenträtten har det den senaste tiden skett ett antal större ändringar. 1 maj trädde bland annat en ny konsumentköplag i kraft. Nu införs ytterligare ny reglering, med nya sanktionsmöjligheter inspirerade av dataskyddsförordningen (GDPR).
19 maj 2022