Uppdrag

Vinge företrädde PK AirFinance i samband med försäljning av 3 Boeing 737-8JP flygplan samt exporten av dessa till Mexico

22 september 2021

Vinge har företrätt PK AirFinance, en del av Apollo Global Management, i samband med försäljningen av 3 Boeing 737-8JP flygplan till Wilmington Trust samt export till Mexico.

Planen flögs tidigare av Norwegian Air Shuttle ASA. Utöver arbetet vid försäljningen biträdde Vinge även vid arbetet med registreringsåtgärder m.m. i förhållande till Transportstyrelsen och med exporten av flygplanen till Mexico.

Vinges team bestod av ansvarig delägare Fredrik Wilkens, projektledare Henrik Schön, Anton Sjökvist och Elias Bohlin.

”Du lär dig mycket nytt som inte tas upp på juristutbildningen”

Arthur Kinski var sommarnotarie på Vinges Stockholmskontor sommaren 2021. Här berättar han om sin upplevelse av programmet och ger tips till dig som ska söka till nästa år.
18 oktober 2021

Vinge får uppdrag av International Comparative Legal Guides avseende sanktioner

Vinges specialister inom sanktioner har fått i uppdrag av International Comparative Legal Guides (ICLG) att skapa guidens avsnitt avseende svensk lagstiftning på sanktionsområdet.
15 oktober 2021

Paula Bäckdén har valts in i Comittée Maritime Internationals exekutiva kommitté

Paula Bäckdén, advokat och verksam i Vinges sjö- och transporträttsgrupp, har utnämnts till Executive Council i CMI, Comittée Maritime International.
14 oktober 2021