Uppdrag

Vinge företrädde PK AirFinance i samband med försäljning av 3 Boeing 737-8JP flygplan samt exporten av dessa till Mexico

22 september 2021

Vinge har företrätt PK AirFinance, en del av Apollo Global Management, i samband med försäljningen av 3 Boeing 737-8JP flygplan till Wilmington Trust samt export till Mexico.

Planen flögs tidigare av Norwegian Air Shuttle ASA. Utöver arbetet vid försäljningen biträdde Vinge även vid arbetet med registreringsåtgärder m.m. i förhållande till Transportstyrelsen och med exporten av flygplanen till Mexico.

Vinges team bestod av ansvarig delägare Fredrik Wilkens, projektledare Henrik Schön, Anton Sjökvist och Elias Bohlin.

Relaterade nyheter

Vinges Mångfaldsprojekt fyller 20 år

Målet med Mångfaldsprojekt har sedan starten varit att bredda juristkåren och ta tillvara den kompetens och de möjligheter som mångfalden för med sig. Totalt har drygt 220 stipendier delats ut till gymnasieelever sedan projektet startades. Nu fyller projektet 20 år.
23 januari 2023

Dags att nominera Årets Bolagsjurist 2023

Förra året föll valet på Sofia Frändberg, chefsjurist på Volvo. Nu är det dags att nominera kandidater till 2023 års utmärkelse. Nomineringen är öppen till och med 19 februari.
12 januari 2023

Vinge-upplevelsen i praktiken

När du kommer till oss på Vinge lägger vi stort fokus på att ge dig så bra förutsättningar som möjligt. Både på kort och på lite längre sikt. Vi tog en pratstund med Christina Kokko, med stor vana av att handleda unga jurister, och Maria-Pia Hope, Managing Partner, om hur vår vardag ser ut och vad som väntar dig som ny kollega.
11 januari 2023