Uppdrag Vinge företrädde Green Power Development

24 september 2010

Vinge företrädde japanska investerare, genom investeringsfonden Green Power Development Holding, i en investering tillsammans med Gothia Vind i Göteborg. Parterna planerar att bygga runt 100 vindkraftverk motsvarande 200-300 megawatt. Målet är att de första fyra vindkraftsparkerna ska stå klara 2013 och att resterande sju byggs löpande efter det. Green Power Development Holding har fokus på förnyelsebar energi och investerar i en rad länder i Europa. 
 
Vinges team bestod av Johan Göthberg, Christian Johansson och Johan Cederblad.

Arbetsrättspodden # 33 – Vikten av utredning innan uppsägning

En arbetsgivares skyldigheter att vidta åtgärder inför en uppsägning av personliga skäl är ofta tidskrävande och ansträngande, men det är likväl en viktig och naturlig del i uppsägningsprocessen. Välkommen till Arbetsrättspodden, podden för dig som arbetar med HR och personalrelaterade frågor eller är nyfiken på arbetsrätt.
20 januari 2021

Summary of employment related news in Sweden as of January 2021

Short-time work, a new pandemic law and pending changes to the Employment Protection Act. Here is the latest employment related news in Sweden.
19 januari 2021

Dags att nominera Årets Bolagsjurist 2021

Förra året föll valet på Sofia Graflund, chefsjurist på Northvolt. Nu är det dags att nominera kandidater till 2021 års tävling. Nytt för i år är kategorin Årets Uppdrag. Nomineringen är öppen till och med 14 februari.
11 januari 2021